Frågor

Vad kostar det att ga till privat lakare?

Vad kostar det att gå till privat läkare?

Digikliniken

Tjänst Pris Självrisk
Sjuksköterskebesök på Digikliniken 19,90 € 19,90 €
Receptförnyelse Digikliniken 30,10 € 30,10 €
Digikliniken för tand- och munhälsa 44 € 44 €
Diskussionsstöd av en tränare inom sinnesstämningar på Digikliniken 19,90 € 19,90 €

Vad kostar det att ligga på sjukhuset?

Du som är inlagd på sjukhus betalar en avgift som enligt lag får vara högst 110 kronor per dygn. I vissa regioner finns det ytterligare begränsningar i hur mycket du behöver betala när du är inlagd på sjukhus, till exempel om du är inlagd under en längre tid.

Vad kostar privat psykiatriker?

Om du väljer att gå till en privat psykolog, psykoterapeut eller psykiatriker, får du betala hela behandlingen själv. Ett besök kostar mellan 800 och 1500 kr. Om du har en privat sjukvårdsförsäkring, eller en hemförsäkring som täcker, kan ett visst antal samtal hos psykolog ingå kostnadsfritt.

Hur betalar du Kvarskatt?

Så betalar du kvarskatt Du som har kvarskatt att betala ska göra en inbetalning till ditt skattekonto. Du kan betala antingen med Swish eller bankgiro. Du kan betala din kvarskatt med Swish. Du kan betala maximalt 15 000 kronor per dygn. Du kan betala din kvarskatt genom att göra en inbetalning till Skatteverkets bankgiro.

När ska kvarskatten vara betald?

När ska kvarskatten vara betald? Du som har kvarskatt att betala ska göra det senast det datum som står på ditt slutskattebesked. När slutskattebeskedet kommer har du 90 dagar på dig att betala kvarskatten. De flesta som har skatt att betala får sitt slutskattebesked i augusti och ska betala skatten senast den 12 november 2020.

Hur betalar du Kvarskatt till ditt skattekonto?

Så betalar du kvarskatt. Du som har kvarskatt att betala ska göra en inbetalning till ditt skattekonto. Du kan betala antingen med Swish eller bankgiro. En inbetalning med Swish kommer att synas på ditt skattekonto inom tre bankdagar, men beloppen kommer att bokföras på skattekontot samma dag som du gör swish betalningen.

Coronavirustest

Tjänst Pris Självrisk
Antigentest, dvs. det så kallade snabbtestet 165 € 129 €
Antigentest för resa, en vuxen (webbutik) 123 € 123 €
Antigentest för resa, en minderårig (webbutik) 99 € 99 €
Antikroppstest 92 € 77 €

https://www.youtube.com/watch?v=8B9HpYTeefE

Share this post