Rekommendationer

Vad jobbar man med i en kladbutik?

Vad jobbar man med i en klädbutik?

Förutom försäljning ingår ofta kassatjänstgöring och redovisning av dagens kassa. Som butiksbiträde deltar du också ofta i beställning, uppackning, prismärkning och påfyllning av varor. Det gäller att alltid bemöta kunderna väl, plocka, städa, prismärka och se till att varor exponeras på ett attraktivt sätt.

Hur kommer det sig att du är intresserad av den här rollen hos oss på H&M?

Är du intresserad av att utvecklas och växa tillsammans med oss? Kul! Det finns många olika vägar för dig, både under studietiden och efter examen, att börja din karriär hos oss. Som ett av världens största modeföretag kan H&M erbjuda oändliga karriärmöjligheter.

Varför passar du som butiksmedarbetare hos oss?

Vad gör dig motiverad, entusiastisk eller engagerad på jobbet? Alla arbetsgivare vill ha en medarbetare som är motiverad till sitt jobb, då det ofta är ett framgångsrecept på att man trivs och stannar länge. Berätta därför för rekryteraren vad hos arbetsgivaren du tror kommer göra dig motiverad och varför du tror det.

Hur får man jobb i en klädbutik?

Ett telefonsamtal eller ett besök i butiken kan öka dina chanser att få jobb, men det är viktigt att du har ett ärende. Ställ en fråga du behöver få svar på för att kunna söka jobbet. För att inte komma på en dålig tid, kontakta butikschefen före besöket och säg att du kommer. Ta med ditt cv.

Hur får man jobb i affär?

Vilka krav måste jag uppfylla som säljare? För att du ska kunna arbeta i butik och genomföra vissa arbetsuppgifter måste du ha fyllt 16 år och gått ut grundskolan. Om du jobbar som säljare kräver vi vanligtvis ingen tidigare erfarenhet, då lär vi upp dig på plats i butiken och du får även gå digitala utbildningar.

Vem jobbar i kassan?

Som kassabiträde arbetar du främst i kassan med att registrera kundernas köp och ta betalt. Varorna är märkta med streckkoder som läses av i kassan. En del butiker har postservice och då innebär arbetet som kassapersonal även att ta emot och lämna ut brev och paket samt sälja frimärken.

Share this post