Trendig

Ar Danske Bank en svensk Bank?

Är Danske Bank en svensk Bank?

Danske Bank i Sverige är resultatet av flera fusioner och förvärv som kulminerade 1997 i sammanslagningen av 17 regionala svenska banker. Här blev vi den första utländska banken med ett brett filialnät i Sverige, idag cirka 25 kontor och fyra finanscenter.

Vad tycker ni om Danske Bank?

Användarfientlig hemsida med brutna funktioner. Sämsta hemsidan jag någonsin sett, direkt användarfientlig. Om Danske Bank satsar lika lite på sin hemsida som sin säkerhet så är inga pengar trygga här. Och detta är för funktioner som existerar och fungerar som de ska!

Hur många anställda har Danske Bank?

Danske Bank Sverige har cirka 1500 medarbetare och är representerat över hela Sverige. Vi är en del av Danske Bank-koncernen, som har mer än 22.000 anställda och verksamhet i 12 länder.

Varför Danske Bank?

Danske Bank Fackmedlem Som kund hos oss får du bland annat: En av marknadens bästa bolånerabatter. Förmånlig ränta på bil- och båtlån. Kontopaket med unik medlemsrabatt.

Hur många kontor har Danske Bank?

I Sverige har vi totalt cirka 50 bankkontor och finanscenter med gemensam spjutspetskompetens och administration. Sammanlagt över 1 300 medarbetare arbetar på Danske Bank i Sverige.

Är Danske banken bra?

Danske Bank ligger på plats 11 bland alla banker med ett snitt på 2,96 i betyg och har 37 kommentarer från besökare. Bankens svaghet är dess avgifter, styrkan dess teknik. Baserat på 75 betyg.

Vilken bank är bäst för mig?

Enligt den senaste studien från Svenskt Kvalitetsindex är Sveriges bästa bank för privatpersoner Sparbankerna (76,3) följt av Länsförsäkringar Bank (76,0) och ICA Banken (74,1). När det kommer till mer specifika undersökningar kopplat till bolån, sparande och privatlån blir resultaten däremot annorlunda.

Vilken är den bästa internetbanken?

Bästa banken 2020 – Företagskunder

Bank Betyg
Övriga 64,8
Branschen i snitt 64,7
SEB 64,4
Swedbank 60,4

Share this post