Trendig

Har fatt atkomst till ditt lankade Google-konto?

Har fått åtkomst till ditt länkade Google-konto?

GDPR här).

  1. Öppna Google-kontot.
  2. Välj Säkerhet på navigeringspanelen till vänster.
  3. Välj Hantera åtkomst för tredje part på panelen Appar från tredje part med kontoåtkomst.
  4. Välj den webbplats eller app som du vill ta bort.
  5. Välj Ta bort åtkomst.

Vad är ett länkat Google-konto?

Du kan få en bättre upplevelse i vissa appar eller tjänster från tredje part, t. ex. sociala medier, streamingtjänster för musik eller shoppingtjänster online, genom att länka ditt Google-konto till dem. När ett Google-konto har länkats till ett tredjepartskonto kan den tredje parten skicka uppgifter till Google.

Hur fungerar ett konto på Google?

Kontot ger dig åtkomst till användbara funktioner som autofyll, anpassade rekommendationer och mycket annat – när som helst och på alla enheter. Ditt Google-konto hjälper dig att spara tid genom att automatiskt fylla i lösenord, adresser och betalningsinformation med de uppgifter som du har sparat i ditt konto.

Är appar säkra?

Med mindre säkra appar kan det bli enklare för hackare att få åtkomst till ditt konto. Därför kan du skydda kontot genom att blockera inloggning från dessa appar. Eftersom ditt konto kan bli mer sårbart med mindre säkra appar inaktiverar Google denna inställning automatiskt om den inte används.

Är Microsoft och Google-konto samma sak?

Vad är ett Microsoft-konto? Ett Microsoft-konto är en e-postadress och ett lösenord som används med Outlook.com, Hotmail, Office, OneDrive, Skype, Xbox och Windows. När du skapar ett Microsoft-konto kan du använda valfri e-postadress som användarnamn, inklusive adresser från Outlook.com, Yahoo! eller Gmail.

Var ser jag mitt Google-konto?

Ta reda på om du har ett Google-konto Om du redan använder en Google-produkt, till exempel Gmail, har du ett Google-konto. Om du inte vet om du har registrerat dig för någon av våra produkter kan du ta reda på det genom att besöka sidan för ändring av Google-kontots lösenord.

Är säker att använda WhatsApp?

Integritetsskydd och säkerhet är en del av vårt DNA Några av dina mest privata ögonblick delas via WhatsApp och det är därför vi har byggt in end-to-end-kryptering i appen. När vi end-to-end-krypterar dina meddelanden, bilder, videoklipp, röstmeddelanden, dokument och samtal skyddar vi dem från att hamna i fel händer.

Vad är tredje parts appar?

Appar och tjänster från tredje part skapas av andra företag och utvecklare än Google. Till exempel kanske du laddar ned en app för att schemalägga träningspass med vänner. Den här appen kan begära åtkomst till Google Kalender och Kontakter för att kunna ge dig förslag på tider och vänner att stämma träff med.

Share this post