Rekommendationer

Vilket marke ar bast pa kylskap?

Vilket märke är bäst på kylskåp?

Miele K 28202 D edt/cs – Bästa Valet Kylskåpet håller en hög kvalitet med en låg ljudnivå på 34 dB och har en relativt låg energiförbrukning på 116 kWh/år. Den får dock bara F i den nya skalan över energiklasser för 2021 och framåt.

Vilka vitvaror håller bäst?

Vitvaror bäst i test

  • Diskmaskin. Bäst i test: Bosch SMU4HAW48S.
  • Frysbox. Bäst i test: Cylinda FB 1300.
  • Induktionshäll. Bäst i test: Siemens EH651FEB1E.
  • Induktionsspis. Bäst i test: Electrolux EKC6051BOW 400V.
  • Köksfläkt. Bäst i test: Siemens LF97BCP50.
  • Kylskåp / Kylfrys. Bäst i test: Bosch KGN33NLEB.
  • Mikrosvågsugn.
  • Torktumlare.

Vad ska man tänka på när man köper kyl och frys?

Tänk på att en inbyggd kyl får mindre volym, eftersom skåpet tar upp plats runt om. Även volymen på frysar har haft en tendens att bli mindre då man i jakten på att få mindre energiåtgång isolerat bättre samtidigt som apparaturen för självavfrostningen tar en del plats.

Hur bra är Gorenje kylskåp?

Rekommenderar inga produkter från Gorenje. Värmeindikationslamporna trillade ner och jag reklamerade. Gorenje bad mig kontakta deras servicetekniker för åtgärd vilket resulterade i en faktura på 1500kr. Vi har även köpt kyl och frys där flera av plastlådorna har gått sönder.

Vilket kylskåp håller längst?

Sist men inte minst vill jag ta med ett Bosch kyl frys paket som verkligen har fått goda recensioner. Kylskåpet har VitaFresh som bidrar till att maten håller sig fräsch längre. Användare intygar att mejeriprodukter får längre livslängd i detta Bosch kylskåp med frys.

Är Samsung ett bra märke?

Vårt råd är att titta på Electrolux, Samsung och Bosch som placerat sig väldigt bra på fristående modeller och är bra märken överlag.

Bäst i test på Tænk Detta kylskåp från Liebherr briljerar på flera parametrar. Först och främst så är det ett stort och rymligt kylskåp med en kapacitet på 381 liter, vilket gör att det passar större sällskap på 5-6 personer.

Vilket märke är bäst på kyl och frys?

De kyl och frys som är bäst i test är:

  • Bosch KGN33NLEB (bäst i test)
  • Bosch KIV87VSF0 (bäst för större hushåll)
  • Electrolux LNT3LE31W1 (bra budgetval)
  • Liebherr CNel 4313 (bra betyg av experter)
  • Miele KFN 28132 edt/cs (bra kyl över frys)
  • Samsung Family Hub 2.0 RF56M9540SR (bra för det uppkopplade / smarta hemmet)

Vad ska man titta på när man köper kylskåp?

Ta gärna reda på vilken kylteknik som används och hur effektiv denna är. Även så kallad snabbkylning, cirkulerande luftventilation och funktioner för att hålla en jämn temperatur spelar roll för klimatet i kylskåpet. Det kan också vara värt att jämföra ljudnivån samt energiklass och energiförbrukning.

Vilken kyl och frys ska jag köpa?

Ha rätt temperatur i kylskåpet och frysen Man kan spara mycket på att köpa ett kylskåp med en hög energimärkning, där A är bäst. De rekommenderar dock även att man kontrollerar den årliga energiförbrukningen när man jämför olika kylar och frysar.

Hur bra är Samsung kyl och frys?

Samsungs kylskåp har gått hem på den svenska marknaden. RR40M7565 har utsetts till ”Bäst i test” av tidningen Råd & Rön både 2017 och 2018 med motiveringen ”överglänser de övriga testade skåpen när det gäller att hålla temperaturen nära den inställda i hela kylutrymmet.

Är Ikeas kylskåp bra?

Vad du än väljer kan du vara säker på att kvaliteten på vitvarorna håller högsta klass. Dessutom får du 5 års garanti på alla IKEA vitvaror utom LAGAN vitvaror som har 2 års garanti.

Hur bra är Gorenje vitvaror?

Share this post