Rekommendationer

Ar Bostadsportal palitlig?

Är Bostadsportal pålitlig?

Bostadsportal ägnar sig åt falsk marknadsföring då de publicerar falska annonser och de kallar för ”hyresvärden godkännande” vilket inte stämmer. Det finns annonser som är falska, inte aktuella och har absoluts inte lagts in på deras hemsida.

Hur fungerar Hyrenbostad?

På Hyrenbostad.se får du varje månad tillgång till tusentals nya hyresbostäder. Vi har flest hyresbostäder per besökare jämfört med andra hyressidor, vilket betyder fler val för dig. Vi förser sökande dagligen med lediga hyresbostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i resten av Sverige och Köpenhamn.

Är Bostadslistan?

Vi är en sökmaskin för bostäder som skapar överblick för dig som är bostadssökande. Utöver alla privata hyresvärdar som lägger upp sin hyresbostad hos oss, så söker vi genom hela nätet för lediga bostäder, så att du enbart behöver söka bostad på ett enda ställe.

Är Hyrenbostad se seriösa?

Blufföretag som försöker få dig att betala och sedan visar det sig att annonsen inte är deras egen utan extern men de tar betalt för att visa den.

Kan man lita på Bostadslistan?

Det är ofta otydligt vad tjänsterna kostar. Hemsidan bostadslistan.se tar nio kronor i startavgift – men efter bara några dagar ökar priset till 349 kronor i månaden. Informationen om abonnemanget går enbart att hitta i det finstilta.

Är Bostadshub seriöst?

Det här är den sämsta tjänsten som… Jag går in på andra hemsidor där hittar jag massa lediga lägenheter, men kan såklart inte gå vidare till hyresvärden. Så synd att bostadshus inte kan erbjuda det dem lovar för pengarna.

Kan man lita på QASA?

Enkel, pålitlig och trygg tjänst för både hyresvärd och hyresgäst. Qasa hjälper verkligen till för att varje uthyrning ska flyta på bra, och kontraktsskrivningen känns pålitlig och säker. Extratjänster som försäkring och hyresgaranti till rimlig kostnad. Rekommenderas!

Varför kostar Bostadsportalen?

Du kan söka bland annonserna gratis och ta emot en bevaknings e-mail, men för att kontakta hyresvärdarna måste du betala för tillgång – följ bara guiden när du klickar på kontaktalternativet i en annons. Som hyresvärd kan du annonsera din lediga bostad helt gratis. Det finns dock olika tillval som du kan köpa.

Är Hyrabostad se bra?

Positivt omdöme. Mitt omdöme om Hyrabostad.se är bara positivt. Gav en snabb och bra överblick över lediga lägenheter i området jag sökte bostad i.

Vad är Bostadshub?

Vi gör det enkelt för dig att hitta hyreslägenheter i Sverige genom att samla in annonser från flera olika källor. Vi samlar och sätter ihop all information så det blir enkelt för dig att navigera och filtrera bland de olika hyreslägenheterna.

Hur säger man upp Bostadslistan?

Du kan när som helst avsluta ditt konto hos Bostadslistan.se med omedelbar verkan. Du kan klicka på “avsluta konto” på din profilsida alternativt skicka ett mejl till vår kundservice via vårt support system. Du kan när som helst avsluta din prenumeration med undantag för de första 24 timmarna.

Hur funkar Bostadshub?

Med en profil hos Bostadshub.se får du tillgång till över 19 187 lediga hyresbostäder över hela landet. Kolla på videon för att se hur du upprättar en profil.

Är Qasa säkert?

Share this post