Frågor

Har HelloFresh svenskt kott?

Har HelloFresh svenskt kött?

Allt kött och all kyckling kommer köpas in från lokala svenska producenter. Övriga ingredienser, såsom grönsaker, kommer också att vara närproducerade i möjligaste mån.

Vilka postnummer levererar HelloFresh till?

HelloFresh levererar matkassar till hela södra och mellersta Sverige, vilket innebär postnummer som börjar på 10 upp till 82, med några få undantag. HelloFresh-kassen levereras – om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö – mellan 16–22, samt måndag och tisdag mellan 17–22.

Kan jag beställa HelloFresh?

Beställ din matkasse online eller genom vår app så levererar vi allt du behöver direkt till dörren. Du kan själv anpassa vilken dag matkassen ska levereras och kan enkelt och smidigt ändra i din beställning eller pausa dina leveranser om du ska på semester.

Vart är HelloFresh ifrån?

Man började som ett litet grossistföretag i Amsterdam men finns nu också i norr där Van Meines bland annat fångar färsk fisk åt HelloFresh.

Är HelloFresh svenskt?

En av de som grundade HelloFresh 2011 var den svenska affärskvinnan Jessica Schultz. Målet var att förändra människors matvanor. Ett fokus på teknologi, datahantering och kundernas feedback har gjort det möjligt för HelloFresh att på bara några år växa från en startup till att bli världens största matkasseföretag.

Hur får man gratis kasse HelloFresh?

Med rabattkoden får dina vänner en gratis matkasse, och för varje vän som gör en beställning får du en bonus som du kan använda nästa gång du gör din egen beställning. Utöver det har Hello Fresh löpande olika kampanjer med bra erbjudanden och rabatter som du kan ta del av här på sidan.

Vilken tid levererar HelloFresh?

I Stockholm, Malmö och Göteborg levereras matkassarna på söndag mellan 12-21 eller måndag-onsdag mellan 17-22 (16-22 för vissa områden). I övriga Sverige sker leveranserna mellan 07-18.

Hur vet jag om HelloFresh levererar till mig?

Få din matkasse till dörren Skriv in ditt postnummer på beställningssidan för att få veta om vi kan leverera till dig. Hos oss kan du välja vilka recept du vill varje vecka och få din matkasse till dörren när det passar dig bäst.

Kan man få HelloFresh varannan vecka?

HelloFresh har kostnadsfri hemleverans över hela Sverige med undantag Gotland, vissa portnummer på landsbygden samt postboxar. Innan beställning så kontrollerar HelloFresh att de kan leverera hem till dig, och om allt ser bra ut så bestämmer du hur ofta du ska få hem matkassen, veckovis eller varannan vecka.

Är HelloFresh prisvärt?

Maten kommer förpackad i smarta papperspåsar som gör det lätt att hålla reda på vilka ingredienser som hör till vilket recept. Allt för att matlagningen ska gå så lätt som möjligt. Jämfört med andra matkassar är Hellofresh riktigt prisvärt och ger dig mycket god mat för pengarna!

Vem ligger bakom HelloFresh?

Var packas HelloFresh?

Med lager i Findus gamla produktionslokaler i Bjuv, som ägs av Catena, och ett leveransupplägg med hemleverans via Postnords lantbrevbäring ska man kunna täcka i princip hela södra Sverige med hemleverans. – Vi lanserade tjänsten i slutet av augusti och gjorde vår första leverans i Sverige den 1 september.

Share this post