Frågor

Ar CityMail och PostNord samma?

Är CityMail och PostNord samma?

Citymail är Postnords största, och numera huvudsakliga, konkurrent på brevmarknaden.

Kan man stämma PostNord?

Om du är missnöjd med en postoperatörs service ska du i första hand vända dig till den operatör problemet gäller. Här följer kontaktinformation till olika postoperatörer. Postnords Kundservice når du på telefon: 0771-33 33 10 eller via Postnords webbplats.

Hur ser man vem som delat ut posten?

Den A-post som dessa landsting skickar till övriga landet går oftast med PostNord. Det finns runt 30 brevoperatörer i Sverige. De största är PostNord, Bring Citymail, VTD, SDR, Tidningsbärarna och MTD.

Vilka använder CityMail?

Citymail levererar till ca 60% av Sveriges befolkning. Läs mer om exakta leveransadresser HÄR.

Hur reklamera PostNord?

Du kan reklamera direkt här på webbplatsen. Är du registrerad användare kan du logga in så att dina användaruppgifter fylls i automatiskt. Du kan då även se status på tidigare reklamationer. När vi har tagit emot din reklamation skickar vi en bekräftelse.

Vem delar ut GP?

VTD har möjlighet att dela ut post och paket veckans alla dagar (måndag–söndag). Utdelning med VTD sker dock mestadels tisdag–lördag, till skillnad från Postnord som nu har börjat med utdelning av post varannan dag.

När delas posten ut PostNord?

Det varierar också mellan olika postdistributörer när de levererar post eller paket till din låda. För PostNord så kan leveranstiderna variera mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Senare än klockan 16.00 är dock ovanligt. Vanligtvis levereras brev dock innan lunch.

Mellan vilka tider levererar CityMail?

Frakttiden för leverans med CityMail är 1-4 dagar från vårt lager. Om du väntar leverans via CityMail kan du själv se när nästa utdelning sker till ditt postnummer. Läs gärna mer om CityMail.

Hur levererar CityMail?

Den bygger på brevets enkelhet och paketets spårbarhet och service. Mindre paket som levereras direkt till mottagarens brevlåda, här finns också möjligheten att vi lämnar paketet på dörren i en försluten påse. Det går även att välja att paketet lämnas till närmaste ombud.

Share this post