Trendig

Vilket omrade ska man bo i London?

Vilket område ska man bo i London?

Området runt Soho, Covent Garden, St. James och Mayfair anses av många för att vara centrala London. Trafalgar Square som ligger på gränsen mellan St. James och Covent Garden är tekniskt sett stadens centrum.

Hur bor man i London?

Det är dyrt att bo i London och standarden kan i många fall vara lägre än i Sverige. Om du vill bo helt själv i en central lägenhet får du räkna med minst £1100 i månaden, vilket motsvarar ca 15000 kr. Dessutom ingår sällan el, wi-fi, gas och vatten i kontraktet.

När är det bäst Rea i London?

Precis efter jul och i början av januari shoppar du extra billigt då det är superstor rea i de flesta butiker. Vi guidar dig till fulla kassar och en tom plånbok! Det råder ingen tvekan om att London är en perfekt shoppingdestination.

Hur länge har butikerna öppet i London?

När är butikerna öppna? I allmänhet är öppettiderna i Storbritannien måndagar‒fredagar från 09.00 till 17.30. Utanför London och andra större städer har många affärer och butiker stängt på söndagarna, men i större städer kan du förvänta dig att butikerna håller öppet.

Om du vill bo centralt i London, kan Bloomsbury vara det perfekta området. Här har du nära till teatrar och det finns många bra restauranger inom gångavstånd. Du kommer även att bo inom gångavstånd till West End med ca 15 minuters gångväg till Covent Garden och Leicester Square.

Är det dyrt att bo i London?

Vad kan man köpa billigt i London?

Du äter inte på stormarknader Därför är det ett smart alternativ att köpa mat på lokala stormarknader. Detta är perfekt för resenärer som vill resa billigt. Lokala stormarknader i London erbjuder en mängd färdig mat, som smörgåsar eller sallader, som är perfekta för en snabb lunch eller mellanmål.

City of London lockar såväl barnfamiljer som par som reser tillsammans. Tack vare utmärkta förbindelser vad gäller kollektivtrafiken kan också du enkelt ta dig runt i staden härifrån. En utmärkt plats att bo på om du bara har några få dagar på dig att uppleva så mycket du bara kan.

Var ska man bo i London med barn?

Familjehotellen som har bokats mest i London den här månaden

  • Millennium Gloucester Hotel London. Familjehotell i London.
  • Park Plaza Westminster Bridge London. Familjehotell i London.
  • Blakemore Hyde Park. Familjehotell i London.
  • The Z Hotel Holborn.
  • St Giles London – A St Giles Hotel.
  • Park Plaza London Riverbank.

Hur mycket kostar det att äta i London?

Är mat dyrt i London?

  • Flaska eller kartong med mjölk (1 liter): 12 SEK (0.97 GBP)
  • Populär gul ost (1 kg): 79 SEK (6.40 GBP)
  • En flaska öl från ett känt märke: 29 SEK (2.30 GBP)
  • En korv eller kallskuret (1 kg): 119 SEK (9.50 GBP)
  • En mid-range vin (en flaska): 100 SEK (8.00 GBP)

Share this post