Populära

Vad ar viktigt for dig pa din framtida arbetsplats?

Vad är viktigt för dig på din framtida arbetsplats?

Arbetsmiljö Ofta kommer ”trevliga kollegor” högt upp på önskelistan över vad som är viktigt för att trivas på jobbet. Många yrkesroller kräver att vi har mycket kontakt med de som jobbar inom samma organisation. Därför är det naturligt att de sociala relationerna och samarbete påverkar trivseln på jobbet.

Vad är viktigast för att vara nöjd med sitt jobb?

Känslan av att vara delaktig och en viktig kugge på din arbetsplats är betydelsefullt för hur du trivs. Om du får uppskattning regelbundet kommer du inte bara att göra ett bättre jobb, du kommer dessutom att gilla ditt jobb mer.

Vad är viktigt för att man ska trivas och må bra på sin arbetsplats?

Utvecklingsmöjligheter, att få använda sin kreativitet och förutsättningar att uppnå balans i livet är några av de viktigaste faktorer som får människor att trivas på sina arbetsplatser, visar forskningsresultat.

Vad som får dig att trivas på en arbetsplats?

6 avgörande saker som krävs på jobbet för att vi ska trivas (och stanna kvar)!

  1. Att ha kul. Att trivas och ha kul på jobbet är viktigt!
  2. Att vara stolt över sitt arbete/arbetsplats.
  3. Goda jobbrelationer.
  4. Känslan av att tillhöra teamet.
  5. Självständighet med tydliga mål.
  6. Utvecklingsmöjligheter.

Vad tycker du är roligt i arbetet?

Få roligt på jobbet! Det kan till exempel vara att du går en kort promenad, äter en riktigt god lunch eller lyssnar på något roligt några minuter. Oavsett vad som hjälper dig är det ibland inte så mycket som behövs för att få mer energi. Resultatet blir att ditt kroppsspråk förändras till det bättre när du mår bättre.

Vad trivs du med i din arbetsmiljö?

Det kan till exempel handla om att ljuset måste vara rätt för att du ska kunna jobba bra, eller att det finns risk för att du ramlar eller gör illa dig på en maskin. De andra delarna är den psykiska och den sociala. Tillsammans brukar det kallas den psykosociala arbetsmiljön.

Share this post