Allmänning

Vart sitter typskylten?

Vart sitter typskylten?

Typskylten är en etikett som vanligen är belägen på någon av följande platser: 1 Bakom en av lådorna (Gäller frys). 2 Inne i kylskåpet, vid en av grönsakslådor. 3 På insidan av skåpet.

Hur hittar jag min dators serienummer?

Om din bärbara dator har ett avtagbart batteri finns serienumret ibland på en klistermärke inuti batterifacket, under batteriet. Om du har en stationär dator, titta på baksidan, toppen eller sidan av fodralet för att hitta någon form av klistermärke.

Hur långt är ett serienummer?

Serienumret anges precis under streckkoden och har 12 tecken.

Kan man se hur gammalt ett kylskåp är?

tvättmaskin, torktumlare och kylskåp, men också på mindre elektroniska apparater som dammsugare, rakapparat och matberedare. Typskylten på Electrolux-apparater innehåller utöver produkt/PNC-nr (det är det numret, som börjar på 9), också ett serienummer, som kan hjälpa dig att se produktionstiden.

Kylskåp, frysskåp, vinkylskåp och side-by-side skåp, Den mest vanliga placeringen är att typskylten sitter på insidan av skåpet, på vänster eller höger sida eller bakom en grönsakslåda. Är det frysens typskylt du letar efter kan den också vara placerad bakom en fryslåda.

Vad är typskylten?

Typskylten är en etikett som vanligen är belägen på någon av följande platser: 1 På insidan av luckan. 2 I lucköppningen. Ditt modellnummer är vanligtvis en kombination av bokstäver och siffror, ibland åtskilda av ett bindestreck eller ett snedstreck.

Hur gammal är min vitvara?

När du väl har hittat typskylten på din vitvara kommer du i de allra flesta fall också att kunna ta reda på apparatens ålder. På den här sidan genomgår vi hur du – på några av de mest populära varumärkena – ser åldern på dina vitvaror.

Vart ser man modell på kylskåp?

Typskylt Kyl & frys

  • Typskylten är en etikett som vanligen är belägen på någon av följande platser:
  • 1 Bakom en av lådorna (Gäller frys).
  • 2 Inne i kylskåpet, vid en av grönsakslådor.
  • 3 På insidan av skåpet.
  • Nedan kan du se exempel på hur en typskylt kan se ut på ditt kylskåp och din frys:

Hur ser man hur gammal en kyl är?

Hur gammal är min kyl/frys? Du kan fastställa åldern på din modell genom att titta på serienumret på namnplåten. Den första siffran anger året och den andra och tredje siffran anger produktionsveckan. Exempel: 13500016 är vecka 35 år 2011.

Hur vet man hur gammal en kyl är?

Hur ser man årtal på kylskåp?

Den första siffran i serienumret avser året, siffrorna 2+3 avser veckan.

Hur gamla är mina vitvaror?

För att se hur gamla dina vitvaror är, kika på produktens typetikett. Där finns en fyrsiffrig kod som visar både tillverkningsår och tillverkningsvecka.

Hur gammalt är kylskåpet Electrolux?

Electrolux övertog tidigt verksamheten och lanserade 1925 sitt första kylskåp på marknaden.

Share this post