Ny

Vad ar Huvudabonnemang?

Vad är Huvudabonnemang?

Till huvudabonnemanget kan du sen lägga till upp till åtta användare. Du får välja om användaren ska kunna ringa, messa och surfa och ha ett eget mobilnummer, eller bara kunna surfa (perfekt för surfplattan).

Vilket Familjeabonnemang är bäst?

Hos Telenor kostar abonnemanget från 219 kronor (3 GB surf) i månaden plus 169 kronor per ansluten familjemedlem. Det är dessutom gratis internationella samtal inom familjen. Läs mer om Telenors familjeabonnemang här. Hos Telia kan du ansluta upp till 5 personer, som dessutom inte behöver vara släkt!

Vad är Huvudabonnemang Comviq?

Skaffa ett huvudabonnemang (275 kr/mån) och bjud sen in vänner och familj som medlemmar. Alla får 30 GB surf var!

Vilka har Familjeabonnemang?

Ett familjeabonnemang är ett form av mobilabonnemang som vissa mobiloperatörer erbjuder som tillåter dig och din familj att dela på datan från ett “huvudabonnemang”. Alla kostnader samlas sedan på en gemensam faktura. Idag är det enbart Telia och Telenor som erbjuder denna typ av mobilabonnemang.

Vilka operatörer har Familjeabonnemang?

Utöver trenden med familjeabonnemang erbjduer många operatörer idag samlingsabonnemang där du samlar tv, bredband och telefoni i ett och får rabatt när du gör det. Den här typen av erbjudanden har såväl Telia som Telenor och Tele2, men Tre är den enda stora operatören i Sverige som enbart erbjuder mobilt.

När öppnar Comviq?

jag har inget bredband hos comviq, det har jag på telia….

Måndag: 09:00-17:00
Onsdag: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-17:00
Lördag: Stängt

Hur avsluta abonnemang Halebop?

Om du har startat ditt abonnemang via Telia eller Halebop tar du kontakt med deras respektive support, så hjälper de dig med din uppsägning.

Hur gör jag för att byta mobilabonnemang?

För att byta abonnemang tecknar du ett nytt abonnemang hos din nya operatör och anger att du vill flytta över ditt nummer. Då sköter den nya operatören uppsägningen av ditt gamla abonnemang. Vill du byta abonnemang hos din nuvarande operatör kan du ändra prisplan genom att logga in på operatörens hemsida.

Har Halebop uppsägningstid?

14.3 Halebop har rätt att säga upp Avtalet helt eller delvis med en (1) månads uppsägningstid.

Kan man avsluta abonnemang 3?

Abonnemanget löper på tillsvidare utan bidningstid och med en månads uppsägningstid. Delbetalningen pågår under den period som du valt (12, 24 eller 36 månader).

Kan man säga upp abonnemang med bindningstid?

Om du har en bindningstid på ditt abonnemang kan du inte avsluta abonnemanget innan den bindningstiden har gått ut. Om du vill avsluta abonnemanget tidigare än så, så kan företaget kräva att du ändå betalar för resten av tiden vilket innebär att de kan skicka en slutfaktura med en klumpsumma till dig.

Har Telia pensionärsrabatt?

Seniorrabatt hos Telia är något som du som är senior och har fyllt 55+ har tillgång till. Seniorrabatten du har tillgång till hos Telia gör att du kan få ta del av olika delar av Telias tjänster till rabatterat pris.

Share this post