Allmänning

Ar det billigare att kopa alkohol pa natet?

Är det billigare att köpa alkohol på nätet?

Du behöver betala alkoholskatt När du beställer alkohol på nätet ska du betala svensk alkoholskatt till Skatteverket innan alkoholen transporteras till Sverige. Om du inte har betalat alkoholskatten innan alkoholen transporteras till Sverige kan Tullverket omhänderta alkoholvarorna och inleda en skatteutredning.

Hur kan man sälja alkohol?

Du måste ha tillstånd för att få sälja och servera alkohol (spritdrycker, vin, starköl, andra jästa alkoholdrycker och alkoholdrycksliknande preparat, exempelvis alkoholhaltig glass) till allmänheten och till slutna sällskap.

Hur betala alkoholskatt?

Skatt skall betalas för drycker om alkoholhalten överstiger 1,2 volymprocent. Skatt tas ut med 516,59 kronor per liter ren alkohol (LPA). Detta motsvarar 144,65 kronor för 70cl 40-procentig sprit.

Var kan man köpa billig alkohol?

VildMedVin levererar sprit billigt och snabbt – och är leverantörer av vin och sprit till hela norden.

Kan man handla på Calles i Tyskland?

Idag är Calle en butikskedja som säljer produkter i 9 Callebutiker vid i Tyskland bl. a. i Burg, Heiligenhafen, Rostock, Flensburg. Hos Calle kan du köpa alkoholprodukter, tobak, godis och dagligvaror till låga priser.

Var köpa billig sprit i Tyskland?

Om du ska köpa sprit som whisky eller vodka lönar det sig dock inte. Priserna på dessa varor är nämligen ofta bäst i scandlines bordershop. På lokala supermarkets, som Famila, Real och Aldi kan du handla framför allt öl och vin till fantastiska priser med svenska mått mätt.

Kan man beställa från BorderShop?

En förbeställning är en beställning du gör på bordershop.com och som är packad och redo den dag du besöker BorderShop i Puttgarden eller Rostock. När du kommer till BorderShop betalar du för dina varor och sedan levereras de till dig i förbeställningshallen, där vi kör dem direkt till din bildörr.

Share this post