Ny

Hur fasta fraktsedel?

Hur fästa fraktsedel?

Om du inte har någon plastficka fäster du den vikta etiketten med genomskinlig tejp över hela etikettområdet. Var försiktig så att du inte täcker över eller skadar streckkoder eller adresser. Du kan också skriva ut etiketter på etikettpapper och fästa dem på ditt paket.

Var ska fraktsedeln sitta?

Det kommer då även att finnas fraktsedlar att skriva ut. Tänk på att placera din adressetikett på paketets största yta. Använd gärna tejp för att sätta fast etiketten ordentligt. Se till att streckkoden är fullt synlig och går att scanna.

Vad ska man tänka på när man skickar paket?

För att det du skickar ska komma fram utan skador är det viktigt att du packar det rätt….Skydda din vara på bästa sätt

  1. Packa in föremålen i något mjukt som dämpar stötar.
  2. Skickar du flera föremål i samma låda är det viktigt att alla är ordentligt emballerade i separata förpackningar så att det inte skadar varandra.

Vad kostar det att frakta paket?

Skulle du lämna in ditt paket hos ombud så sker beräkning av priset efter paketets verkliga vikt. Med Skicka Direkt väljer du om du vill skicka ett paket som privatkund eller som företagskund….Vad kostar det att skicka paket inrikes med Skicka Direkt?

Vikt om högst kg Pris per kolli (SEK)
25 325
30 353
35 384
50 475

Hur gör man fraktsedlar?

Detta ska en fraktsedel innehålla

  1. Avsändare. Namn och adress för företaget eller personen som skickar sändningen.
  2. Mottagare. Namn och adress för företaget eller personen som ska ta emot varan.
  3. Antal kollin.
  4. Innehåll.
  5. Ömtåligt gods.
  6. Vikt.
  7. Volym (längd, bredd och höjd)
  8. Leveransavisering.

Hur man adresserar paket?

Adressen bör placeras i nedre högra delen av kuvertet. Du behöver inte skriva land i adressen när du skickar inom Sverige. För utrikesbrev behöver du skriva land på svenska eller engelska längst ner i adressen under postnummer och ort. Det är även bra att skriva avsändare på baksidan av brevet.

Vad krävs för att posta paket?

För att skicka paket med Posten krävs det att du antingen själv paketerar dina försändelser, eller att du använder dig av postens eget emballage som säljs på serviceställena.

Share this post