Allmänning

Ar Reforma bra?

Är Reforma bra?

Jag är mycket nöjd med mina köp från Reforma Sthlm: bra service, och snabba leveranser samt bra bemötande vid returer och återköp! Rekommenderar starkt! Jag är mycket nöjd med mina två köp från Reforma! Produkterna var precis så fina som jag hoppades och uppfyllde mina förväntningar mer än väl.

Är Trademax pålitliga?

Varning – Köp inte från detta företag. Oseriöst, dålig kvalité, kundservice under all kritik. Gör dig själv en tjänst och undvik att köpa något från Trademax. Jag väntade drygt två månader på en leverans, trots att det stod att varorna fanns tillgängliga vid inköpt.

Är Trademax svenskt?

Trademax är Nordens ledande möbel- och inredningsbutik på nätet. Sedan 2008 har vi expanderat till över 200 anställda, en omsättning på närmare en miljard kronor och fler än 400 000 nöjda kunder. Förutom 16 fysiska butiker har vi e-handelsbutiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Är soffor från chilli bra?

Var på chilli här i västerås och klämde och kände lite på sofforna. Känns som okej kvalite, testade deras ”bio soffa” och även den kändes riktigt stabil med vipp funktionen till benen. Europamöbler och miomöbler´s kvalite kändes ungefär snarlika.

Är chili och Trademax samma företag?

Dessutom ägs varumärket Scandinavian Choice av samma företag som äger Trademax och Chilli.

Hur är det att jobba på Trademax?

Hur är arbetstempot på Home Furnishing Nordic AB? Man ska vara snabb och trevlig. Kan vara stressigt men det gäller att ha tålamod. Det räknas både KPI och NKI.

Hur lång leveranstid Trademax?

Hemleverans sker normalt mellan kl. 08-17 till trottoar eller tomtgräns i mån av framkomlighet. Önskas extra hjälp vid leveransen finns flera tillvalstjänster som underlättar din leverans ytterligare.

Är furniturebox och Trademax samma företag?

När redaktionen tittar närmare på möbel- och heminredningsssajterna Trademax, Furniturebox, Chilli och Bygghemma, som alla ingår i koncernen, visar det sig att de alla använder sig av rekommenderade priser på sina hemsidor. Ofta är de rekommenderade priserna överstrukna.

Vem äger chilli möbler?

Möbelkedjan Chilli, som nyligen försattes i konkurs, har förvärvats av Bygghemmas dotterbolag TM Helsingborg.

Hur är chillis sängar?

Rekommenderas starkt. Oerhört trevlig och hjälpsam personal. Tjejen tog sig verkligen tid och hjälpte mig hitta en bra säng och mycket mer. Mycket nöjd kund.

Share this post