Frågor

Hur lange ska man vanta innan man svarar pa sms?

Hur länge ska man vänta innan man svarar på sms?

Sitter du där och är superduperkär och förväntansfull kan det kännas som en halv evighet. Men ett svar inom en timma är fortfarande ett väldigt bra tecken.

När en kompis inte svarar på sms?

snarare tvärtom i så fall. Är du beredd på att dumpa din kompis utan att veta varför han/hon inte har svarat så kanske det är du som är en oförstående och en dålig kompis. Turtle, den 07 Apr 2018 – 06:31, skrev: Man avisar ju inte för att man är upptagen och inte kan/vill svara just då.

När folk inte svarar?

De flesta människor befinner sig ibland i situationer, där de inte kan eller inte vill svara på en fråga. Det kan vara frågor som är opassande ställda. Det kan vara frågor som man inte har svar på – exempelvis för att man saknar kännedom om bakgrunden, vilket man kanske gärna vill dölja.

Vad ska man göra om ens kompis inte svarar?

Berätta hur det känns – på ett icke anklagande vis. Använd jag-form, ”jag upplever det så här”, och fråga hur det är för henne. Kanske är det något som hänt som gjort att det blivit så här? Om ni lyckas prata om det utan att hon känner sig trängd kanske några frågetecken kan rätas ut.

Vad kan man smsa till en kille?

Musik, film och fritidsintressen kan också vara bra grejer att prata om. Fråga om han sett någon bra film nyligen eller om han kan tipsa om en bra serie. Kommer du bara över den där första känslan av att du inte vet vad du ska säga brukar det flyta på. Testa, jag tror att det kommer funka bra.

Varför dröjer sms?

Det beror troligtvis på operatören och inte telefonen. Så länge det står ”Sending…” i SMS-appen så är inte SMS:et skickat.

Var hamnar raderade meddelanden?

Låt oss nu följa stegen nedan för att återställa de raderade textmeddelandena på Android.

  1. Steg 1. Ladda ner Android Data Recovery.
  2. Steg 2. Anslut Android-telefon till dator.
  3. Steg 3. Skanna textmeddelanden.
  4. Steg 4. Visa och återställa raderade meddelanden på Android-telefonen.

Varför svarar man inte?

De som inte svarar dig är inte dina vänner, det är ett som är säkert. De är inte speciellt fina, varma, omtänksamma människor utan ängsliga typer som är livrädda innerst inne. De är inte dem du ska skriva till eller ens vilja umgås med. De som gillar dig beter sig inte så.

Share this post