Populära

Hur mycket kostar det att hyra skoter?

Hur mycket kostar det att hyra skoter?

Vad kostar det att hyra snöskoter? Du kan hyra snöskoter för ca 1 500 kr per dag eller 7 000 kr för en vecka.

När kan man åka skoter i Sälen?

Skoteråkning passar alla åldrar och vill man inte köra själv går det ofta att åka med. Förutom fjällen bjuder en tur på skoter i Sälen också på dramatiska raviner, djupa skogar och vidsträckta myrar. Dessutom finns det stora områden där friåkning är tillåten.

Vad kostar det att hyra skoter i Sälen?

Uthyrning av skoter i Sälen

Tid Skoter Pris
Heldag 09.00-17.00 Lynx 600 Ace + Ski-Doo 600 Ace 1800 kr (inkl. 10 fria mil) + bensin
Heldag 09.00-17.00 Ski-Doo 600 E-Tec + 900 Ace 2200 kr(inkl. 10 fria mil) + bensin

Får man hyra skoter?

Vem får hyra skoter? För att få hyra skoter utan guide krävs B- eller traktor-kort utfärdat före år 2000, eller ett förarbevis för snöskoter. För att köra skoter med guide krävs AM-kort eller ett B-körkort.

Vad kostar skotersafari?

Boka vinterns och Åres bästa och mest prisvärda skotersafari hos oss redan nu. Våra priser startar från endast 600 kr ex moms per person och vi erbjuder härliga skoterupplevelser i fantastisk fjällmiljö med turer från ett par timmar till flera dagar.

Vad kan man göra i Sälen på vintern?

Sälens roligaste aktiviteter – samlade på en sida!

  • Utförsåkning. Högfjället och Lindvallen är skidområden med fokus på familjen.
  • Längdskidåkning.
  • Hundspannsturer.
  • Skotersafari.
  • Icekart.
  • Snowkite på Högfjället.
  • Storfjällsgraven.
  • Hemfjällsstugan.

Vart kan man ta Skoterkort?

Utbildning och prov för snöskoter För att få göra de praktiska delarna ska du ha fyllt 15 år och 9 månader. Utbildningen ska ske hos en godkänd utbildare och den är minst tio timmar lång. Den består av minst tre timmars praktisk träning.

Får man hyra snöskoter?

Vem får hyra skoter? För att få hyra skoter utan guide krävs B- eller traktor-kort utfärdat före år 2000, eller ett förarbevis för snöskoter. För att köra skoter med guide krävs minst AM-kort.

Får man hyra skoter utan körkort?

Om du ska köra snöskoter behöver du ett särskilt förarbevis. Du får också köra snöskoter om du har ett körkort eller traktorkort utfärdat första gången före 1 januari 2000. För att få ett förarbevis för snöskoter krävs att du har: fyllt 16 år.

Vad kostar det att hyra skoter i Vemdalen?

Skoter: Hyr skoter från Vemdalsskalet/ Hel Dag Priser: 1/2 dag (fm eller em eller kväll 3 timmar ) 1190:-/skoter inkl. moms exkl. bränsle. 1/1 dag normalt kl 9-15 : 1790:-/skoter inkl.

Hur mycket kostar det att hyra en snöskoter?

Det kostar i regel mellan 1 200 och 2 200 kr per dag att hyra en snöskoter. Medianpriset för en endagsuthyrning ligger på cirka 1 900 kr. Om du ska hyra en snöskoter på helgen är det ett prispåslag på mellan cirka 15 och 40 % som gäller. Främst på grund av den ökade efterfrågan.

Vem får köra snöskoter?

Alla som har ett körkort eller traktorkort får köra snöskoter inom organiserad turistverksamhet. Det krävs att: gruppen består av högst tio förare. den som leder färden har förarbevis för snöskoter.

Share this post