Rekommendationer

Hur forlanga Covidbevis?

Hur förlänga Covidbevis?

Så här gör du:

  • Gå in på www.covidbevis.se.
  • Logga in med din e-legitimation.
  • Beställ covidbeviset.
  • Ladda ner covidbeviset i din mobil eller dator.

När uppdateras Covidbevis?

Hämta ut ett nytt bevis på Covidbevis.se om det har gått ett dygn sedan du senast gjorde det. 3. Rättningar i systemet sker hela tiden – vänta gärna någon dag till och försök igen, om du saknar doser i ditt covidbevis.

Hur får man Covidbevis?

Saknar du e-legitimation? Få ditt vaccinationsbevis på apotek. Om du inte har möjlighet att själv hämta ett vaccinationsbevis på en dator eller en telefon kan du vända dig till ett apotek.

Hur får man Vaccinationsbevis?

Inom sju dagar rapporteras vaccinationen in till Nationella vaccinationsregistret. Logga in med e-legitimation på www.covidbevis.se (öppnar 1 juli). Hämta, skriv ut eller spara ditt vaccinationsbevis. När du har hämtat beviset skickas det även automatiskt till din digitala brevlåda, om du har en.

Hur långt mellan första och andra dosen?

en första påfyllnadsdos till alla över 18 år tre månader efter primärvaccination. en andra påfyllnadsdos vaccin mot covid-19 till följande grupper tidigast fyra månader efter första påfyllnadsdosen. För personer med immunbrist rekommenderas ett intervall från tre månader.

Hur lång tid mellan dos 1 och 2 Covid vaccin?

Om en person som tidigare haft covid-19 får uttalade biverkningar efter vaccination med dos 1, kan man efter en individuell bedömning av läkare, överväga att iaktta ett längre intervall till den andra dosen. Den andra dosen rekommenderas inom 6 månader.

Var sparas Vaccinpasset på Iphone?

Beviset i din mobil, flera sätt att göra det enkelt Har du Kivra när du ber att få ditt Covid-intyg kommer det att plinga till direkt i appen (som finns för Iphone och Android) och du hittar ditt intyg där.

Share this post