Populära

Hur blir man av med alla skrapmail?

Hur blir man av med alla skräpmail?

Gör så här i stället: Släng misstänkta mejl direkt utan att först öppna dem. Blockera avsändaren genom att ange i ditt e-postprogram att framtida mejl från den avsändaren ska gå direkt i skräppostmappen. Du kan också rapportera spam till din e-postoperatör.

Vad är Fjärrinnehåll?

fil som ingår i en webbsida, men som inte lagras på webbservern. På webbservern finns bara en länk till filen. När en besökare hämtar webbsidan från webbservern måste fjärrinnehållet därför hämtas från en annan server.

Får massor av skräppost?

Som standard är skyddsnivån för skräppostfilter inställd på Ingen automatisk filtrering. Du kan göra filtret mer aggressiva så att det tar upp mer skräppost. Ju högre upp anger du skyddsnivån, desto större är risken att vissa legitima meddelanden identifieras som skräppost och flyttas till mappen Skräppost.

Varför får jag skräpmail?

Får en massa skräpmail?

Kolla spam-mappen Ta därför som vana att minst en gång i månaden kolla igenom mappen Skräppost (Spam). Den rensas automatiskt efter 30 dagar, och om du inte kollar kan du helt missa viktiga mejl. Oavsett vad du ska göra är det smidigaste att sköta spamhantering via webbgränssnittet.

Får massa skräpmail Hotmail?

Det du kan göra är antigen att rapportera mejlen som skräppost, men du kan också ändra skräppostfilter. Men skräppostfiltret kan du välja hur mycket mejl från okända avsändare du får i inkorgen. Om du vill ange skräppostfilter och rapporter, går du till filter och rapportering.

Hur stoppa oönskad e-post?

När du blockerar en avsändare hamnar meddelanden som personen skickar till dig i skräppostmappen.

  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Öppna meddelandet.
  3. Klicka på Mer. uppe till höger.
  4. Klicka på Blockera [avsändare].
  5. Om du blockerade någon av misstag återaktiverar du personen med samma åtgärd.

Share this post