Ny

Hur manga hus har Kylie Jenner?

Hur många hus har Kylie Jenner?

Att köpa ett hus för motsvarande 400 miljoner kronor är ingen stor sak om man är världens yngsta miljardär så som Kylie Jenner, 22. Hon är nu ägare av den lyxiga fastigheten som byggdes 2019 och består av fyra byggnader med sju sovrum och 14 badrum, plus 20 parkeringsplatser på tomten.

Var bor Kendall Jenner?

Kendall är numera en av världens bästa betalda supermodeller. Det vita bygget med asymmetriska linjer ligger i det lyxiga området Westwood i Los Angeles. I trädgården finns en vacker uppvärmd pool idealisk för både träning och poolpartyn.

Hur många bilar äger Kylie Jenner?

Så att hela klanen har riktigt lyxiga bilar är kanske inte så konstigt – ”värst” av alla är förmodligen Kylie, 21, som i sitt garage kan stoltsera med bilar som Lamborghini Aventador, LaFerrari, Ferrari Spider, en Vintage Rolls-Royce och två Mercedes G-Wagons.

När fyller Kylie Jenner?

Den 10 augusti fyllde den sista i Kardashian/Jenner klanen 18 år.

Vad heter Kylie jenners son?

Wolf WebsterKylie Jenner / Son

Vad jobbar Kendall Jenner?

Hon har till exempel arbetat för märken som Versace, Chanel och Gucci. Hon har även gjort modevisningar och fotograferingar för Vogue och Victoria’s Secret. År 2017 utsågs Jenner till världens högst betalda modell av Forbes.

Hur mycket kostar Kylie Jenner hus?

Kylie Jenner har köpt ett lyxigt mansion för motsvarande 400 miljoner kronor i det eftertraktade området Holmby Hills i Los Angeles. Spana in bilderna på det nya huset som får oss att tappa hakan!

Har Kendall Jenner kille?

Det har ryktats om Devin och Kendall sedan i april 2020 Och ja, Kendalls bild bekräftar att de hänger ihop.

Vem är äldst av Kylie och Kendall?

Kylie Kristen Jenner, född 10 augusti 1997 i Los Angeles, Kalifornien, är en amerikansk realitystjärna, entreprenör och modell. Hon är dotter till Kris och Caitlyn Jenner (tidigare Bruce Jenner). Hon är yngre syster till Kendall Jenner.

Är Kylie Jenner och Travis Scott tillsammans?

Metro Mode 7 February 2022. Nu har Kylie Jenner avslöjat på sociala medier att hon och partnern Travis Scott blivit föräldrar för andra gången. Ett blått hjärta under bilden skvallrar om att storasyster Stormi har fått en lillebror.

Vem är Stormis pappa?

Travis ScottStormi Webster / Pappa

Share this post