Blogga

Vad har hant pa E6?

Vad har hänt på E6?

Fordon med problem på E6 – framkomlighet påverkas Ett trasigt fordon orsakar problem i trafiken i riktning mot Hisingen på E6 vid Marieholmstunneln.

När ska man undvika vänstersväng?

Om du utgör fara eller onödigt hinder för mötande eller bakomvarande fordon får du inte genomföra vänstersvängen. Om det är för mycket mötande eller bakomvarande trafik finns det andra alternativ: Sväng höger, om möjligt, istället för den planerade vänstersvängen.

Var är E6 avstängd?

Avstängning E6:an Dagligen, måndag till fredag, med start 21 juni (undantag dagarna runt midsommarafton) fram till årsskiftet 2021/2022. Vad? Trafiken på E6 stängs av under tio minuter under sprängning pågår. Riksväg 40 in mot Göteborg är öppen hela tiden.

Personbil stillastående på E6 — helt stopp i ett körfält Det är problem i trafiken i riktning mot Malmö på E6 mellan trafikplatserna Heberg och Slöinge. Orsaken är ett stillastående fordon, uppger Trafikverket.

Hur länge är E6 avstängd?

Avstängning E6:an Dagligen, måndag till fredag, med start 21 juni (undantag dagarna runt midsommarafton) fram till årsskiftet 2021/2022.

Långa köer när Tingstadstunneln stängs helt Tingstadstunneln · Helgen den 22-24 april stängs Tingstadstunneln och E6 mellan Olskroken och Ringön helt för tunnelns renovering. Det blir mycket långa restider, så ställ bilen om du kan.

Olycka på E6 — helt stopp i ett körfält Det är problem i trafiken på E6 mellan trafikplatserna Kvibille och Halmstad N i riktning mot Malmö. Orsaken är en olycka med två personbilar, uppger Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Är E4 avstängd?

Problem i trafiken i riktning mot Stockholm på E4 mellan trafikplatserna Rotebro och Häggvik.

Vad är en bilväg?

Den del av väg som är avsedd för fordonstrafik kallas körbana – utanför körbanan kan det bland annat finnas vägren, spärrområde, cykelbana och gångbana. Vägar för biltrafik delas in i olika kategorier efter olika standard.

Share this post