Populära

Hur fungerar en biljettautomat?

Hur fungerar en biljettautomat?

Du kan enkelt söka din resa och köpa biljett i våra biljettautomater och får alltid 10 % rabatt. Enkelbiljetter får du utskrivna på papper, biljetten aktiveras direkt. Du kan återladda en periodbiljett på ett resekort. Välj när biljetten aktiveras.

Hur betalar man på regionbussarna?

Ombord på regionbuss: Biljetten utfärdas i form av en valideringsbar pappersbiljett men kan även kopplas till ett Skånetrafiken-kort och i förlängningen även till ett betalkort. Kunder som reser med 30-dagarsbiljett kopplat till Skånetrafikenkortet kommer kunna förnya sin biljett ombord.

Var kan jag köpa tågbiljetter?

SJ: Ladda ner SJ:s app – Där kan du köpa biljetter, få trafikinformation och biljetter direkt i telefonen. Du betalar med hjälp av Mobilt Bank ID. Boka på www.sj.se – På SJ:s hemsida går det också att boka biljetter. Men du behöver ett kort som är kopplat till internetbank.

Kan man köpa tågbiljett på stationen?

På många stationer så finns det biljettautomat där du kan köpa tågbiljetter. Du kan betala med kontokort och biljetten skrivs ut direkt vid köpet.

Hur mycket kostar det att Blippa med bankkort?

Hur många kronor är ett småköp? På bankkort Mastercard har vi satt 400 kr som gräns för att kunna blippa utan PIN-kod.

Kan man betala med kort på bussen KLT?

Nej, i biljettläsarna kan du enbart blippa biljetter som är placerade i appen eller på ett resekort. Kan jag få tag på ett resekort ombord på bussen/tåget? Nej. För att underlätta arbetet på våra fordon delas inga resekort ut ombord på bussar och tåg.

Hur betala bussbiljett?

Buss. På samtliga bussar inom regionen, med undantag i Göteborg, Mölndal och Partille, kan du köpa biljett hos föraren. Du betalar med bankkort.

Kan man betala på bussen?

Det går bra att betala med kontokort på bussen både när du köper enstaka biljetter och när du vill ladda kortet med resor eller reskassa. Giltiga kontokort är: Visa, Mastercard, Eurocard.

Share this post