Rekommendationer

Vad behovs for att bli en Youtuber?

Vad behövs för att bli en Youtuber?

För att registrera dig och starta din Youtube kanal behöver du ett Google konto. Det finns utmärkta instruktioner om hur exakt registreringen går till och vad man bör fyll i. Registreringen tar bara ett par minuter och sedan kan man börja att ladda upp videos.

Hur man gör ett outro?

Så här gör du ett outro

  1. Öppna Canva. Skaffa ett Canva-konto, logga in på ditt konto med datorn eller mobilen och sök efter ”outro”.
  2. Hitta rätt mall. Saknar du inspiration?
  3. Utforska funktioner. Lägg till bilder och text i ditt outro.
  4. Anpassa ditt video-outro.
  5. Spara och ladda upp.

Vad erbjuder YouTube?

YouTube TV är en live-tv-streamingtjänst. Den ger tillgång till direktsänd TV från över 85 sändnings-, kabel- och regionala sportnätverk. Den erbjuder också obegränsat DVR-utrymme, upp till sex konton för ett pris och möjligheten att titta på alla dina enheter (som din telefon, surfplatta, dator eller TV).

Vad kostar det att ha en YouTube-kanal?

YouTube-kanaler är gratis att starta och mycket lätta att konfigurera. Även om det inte finns någon avgift för att lagra sina videor på webbplatsen kan det finnas ytterligare kostnader för att producera videor. De flesta skapare och företag skapar YouTube-kanaler och börjar producera videor med en budget under $2 500.

Vad är ett outro i en låt?

Outro. Outrot påminner ofta om introt, men är som det låter placerat i slutet av låten istället. Outrot kan också vara en variation på refrängen eller en annan helt ny del.

Vad kostar en prenumeration på YouTube?

Hur mycket kostar YouTube Premium? Inledningsvis hade YouTube Red-prenumerationstjänsten en prislapp på 9,99 USD per månad. På grund av de nya bonustjänsterna, som YouTube Music Premium, kostar YouTube Premium dock $ 11,99 per månad (£ 11,99 i Storbritannien) från och med maj 2019.

Vad innebär det att ha en egen YouTube-kanal?

Du kan titta på och gilla videor samt prenumerera på kanaler med ett Google-konto. Om du inte har en kanal syns du inte offentligt på YouTube. Med ett Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal där du laddar upp videor, lägger till kommentarer eller skapar spellistor.

Share this post