Populära

Nar far JYSK leverans?

När får JYSK leverans?

Hemleverans med fraktfirma: Leveranstiden är 4-10 vardagar efter bokningstillfället, längre tidsspann kan uppstå på vissa postnummer. När fraktfirman fått varorna från oss på JYSK så kommer de att kontakta dig via SMS för att boka leveransdag tillsammans med dig.

Kan man betala kontant på JYSK?

Som en självklar service till våra kunder, tar vi emot kontanter som betalning för våra varor & tjänster.

Hur betalar man på JYSK?

Du betalar för din beställning när du hämtar den i din valda JYSK-butik. Upphämtning i butik liknar Click & Collect men du betalar direkt på webben och detta ger dig tillgång till ett bredare sortiment än det vi har möjlighet att erbjuda direkt i våra butiker.

Kan man låna släp på JYSK?

Släpet är gratis att hyra under två timmar men vi rekommenderar att du lägger till en försäkring på släpet för 49 kronor. För varje påbörjad timme efter de två första timmarna kostar släpet 199 kronor att hyra.

Har rusta hemleverans?

Om du har svårt att frakta hem dina varor erbjuder Rusta hemleverans som service på vissa utvalda varor. Dessa varor är skyltade med ”Hemleverans” och levereras hem till dig eller till DHL-terminal.

Hur handlar man på JYSK?

Så köper du online och hämtar i butik

  • Lägg önskade varor i varukorgen.
  • Gå till kassa.
  • Fyll i kontaktuppgifter.
  • Välj ”Upphämtning i butik” som leveranssätt och välj vilken butik du önskar.

Har JYSK Klarna?

Du kan även betala med Klarna på JYSK.se. Välj om du vill betala inom 30 dagar eller använda delbetalning. En fakturaavgift på 25 kronor tillkommer när du väljer att betala med Klarna. I våra butiker kan du ansöka om ett JYSK-konto och betala enkelt med till förmånliga villkor genom SevenDay Bank.

Kan man handla med Klarna på JYSK?

Önskar du att handla nu, men betala senare, väljer du vårt alternativ “ Köp nu – Betala sen”. Vill du hellre betala månadsvis går det också bra. * Handla direkt betala i mindre portioner varje månad.

Kan inte logga in på Clas Ohlson?

För att logga in behöver du vara medlem i Club Clas. Alla medlemmar har ett lösenord som har skapats automatiskt. I vissa fall saknar vi dock din e-postadress och i så fall kan du inte logga in. Klicka på ”glömt lösenord?”, som du finner under inloggningsrutan, så skickar vi ett nytt till dig.

Har JYSK Lånesläp?

För att boka släpet tar du kontakt med butiken. De butiker som har ett släp du kan låna visas enligt nedan, saknas texten angående släpvagn har den valda butiken inget släp att låna. Släpet är gratis att hyra under två timmar men vi rekommenderar att du lägger till en försäkring på släpet för 49 kronor.

Share this post