Populära

Ar Sveland Hundforsakring bra?

Är Sveland Hundförsäkring bra?

Svelands hundförsäkring får betyget 3/5. Svelands hundförsäkring ger bra ersättning för veterinärvård. Hos Sveland finns fyra olika försäkringsnivåer, det som skiljer är både vad som ersätts och ersättningsbeloppet.

Vad kostar det att försäkra en blandrashund?

Vad kostar en hundförsäkring för en blandras Försäkringsbolagens priser kan variera stort mellan olika hundraser. Sveriges bästa hundförsäkring enligt konsumternas.se är ManyPets och deras försäkring för en blandras kostar från 133 kr / månaden.

Är Sveland Hästförsäkring bra?

Försäkringen är ett bra komplement till de flesta hemförsäkringar. Tilläggsförsäkringen Medicin ersätter 80 % av kostnaderna för receptbelagda läkemedel som veterinär ordinerat vid ersättningsbar skada enligt hästens veterinärvårdsförsäkring. Tillägget lämnar ersättning med upp till 5 000 kr per försäkringsår.

Vad är Personolycksfall hund?

Personolycksfall Hund (Hound) Personolycksfallsförsäkring som kan lämna ersättning om din hund orsakar skada på dig eller familjemedlem. Ersättning kan lämnas vid dödsfall på grund av sjukdom eller olycka, samt om hunden förlorar jakt- eller bruks- egenskap.

Vilket Veterinärvårdsbelopp?

Veterinärvårdsbeloppet och självrisken påverkar priset Den maximala ersättning du kan få för veterinärvård varje år väljer du själv – 30 000 kronor eller 60 000 kronor. Vilket belopp för veterinärvård och vilka självrisknivåer du väljer, påverkar försäkringens pris.

Kan man försäkra en blandrashund?

ICAs försäkring för hund är en av marknadens mest prisvärda hundförsäkringar – framför allt för blandras. Vilket pris du får betala för din hundförsäkring beror bland annat på rasen, baserat på veterinärmedicinsk erfarenhet och skadestatistik för respektive ras. Priset påverkas också av hundens ålder och kön.

Vad tycker ni om ManyPets?

ManyPets är ett djurförsäkringsbolag, som fokuserar på att ge djurägare bra och säkra försäkringar. De är en utmanare som växer och är i skrivande stund en av de mest omtyckta bland svenska djurägare. ManyPets är rankad högst 2021 av Konsumenternas och har gott omdöme.

Share this post