Populära

Varfor star det att mitt Microsoft-konto inte finns?

Varför står det att mitt Microsoft-konto inte finns?

När du loggade in fick du ett felmeddelande om att kontot inte finns och när du skapade ett nytt konto fick du ett felmeddelande om att kontot redan finns. Det här kan inträffa om du försöker logga in med ett konto som är kopplat till ett befintligt Microsoft-konto. Om problemet kvarstår kontaktar du Microsoft Support.

Kan inte logga in på Windows 11?

Om du har problem med att logga in på Windows 11 kan du prova det här först: Ange ditt lösenord med skärmtangentbordet. Du hittar den genom att välja Hjälpmedel på låsskärmen. Om det inte fungerar kan du prova följande för att ta reda på vilken typ av konto du har. Välj Inloggningsalternativ på inloggningsskärmen.

Vad menas med Återställ konto?

Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord, eller har problem med att få verifieringskoder, följer du anvisningarna för att återställa kontot. På så sätt kan du använda tjänster som Gmail, Foton och Google Play.

Hur får man tillbaka sitt Microsoft-konto?

1. Ändra lösenordet för ditt Microsoft-konto

  1. Gå till Återställ ditt konto och skriv e-postadressen, telefonnumret eller Skype-namnet du använder för att logga in.
  2. Vi frågar var du vill hämta säkerhetskoden.
  3. Skriv den begärda informationen och välj Skicka kod.

Vill inte logga in med Microsoft-konto?

En väg dit är att högerklicka på Start-meny knappen och välja Inställningar i menyn som visas. Inställningar finns även under bokstaven I i Start-menyn. Väl där ska du gå till Konton. På vänstersidan under Din Information kan du växla mellan Lokalt konto och Microsoft-konto för din inloggning.

Var är mitt Microsoft-konto?

Logga in på instrumentpanelen för ditt Microsoft-konto

  • Gå till Microsoft-konto och välj Logga in.
  • Skriva e-postadress, telefonnummer eller Skype-inloggning som du använder för andra tjänster (Outlook, Office o.s.v.) och välj sedan Nästa.

Share this post