Ny

Vad kostar en Wachtelvalp?

Vad kostar en Wachtelvalp?

Priser vanligaste hundraserna

Hundras Pris
Golden Retriever Från cirka 17 000kr
Jack Russel Från cirka 12 000 kr
Jämthund Från cirka 12 000 kr
Rottweiler Från cirka 12 000 kr

Vad kostar en tollare valp?

Det är stor skillnad på att köpa en tollare från meriterade föräldrar hos en välkänd uppfödare och på att köpa en tollare valp av en privatperson. Ungefär 15 000 kronor kan vara ett riktmärke.

Hur mycket kostar en golden retriever valp 2022?

Priset för en golden retreiver valp är ca 15 000 kronor. Priset kan dock variera beroende på uppfödaren och kennel. Priset är en fingervisning om hur mycket en golden retriever valp kostar 2022.

Vad kostar en renrasig Golden Retriever?

Pris Golden retriever Priset för en Golden retriever är från ca 15 000 kronor. Priset kan variera beroende på uppfödare och vad uppfödaren har för avsikt för hundvalpen senare i livet.

Vad kostar en engelsk setter?

En Engelsk setter valp brukar kosta mellan 18000-23000 kronor beroende på vilken uppfödare du går till och vart i landet hon befinner sig.

Vart kan man köpa golden retriever valp?

Funderar du på att köpa Golden valpar? Då har du hittat rätt. På Drömgårdens kennel föder vi upp glada och friska Golden valpar som följer Golden Retriever rasstandard. Våra egna hundar lever med oss i vårt hem och så är det också med valparna.

Vad kostar en golden retriever valp att köpa?

Priset för en frisk valp hos en ansedd uppfödare ligger på runt 17 000 kr, men för en hund som kommer att följa dig och din familj under många år är det definitivt värt pengarna. Dessutom blir veterinärkostnaden för en kontrollerad valp vanligtvis också lägre än för en hund från massavel.

Share this post