Blogga

Har ingen aning vad jag ska gora med mitt liv?

Har ingen aning vad jag ska göra med mitt liv?

5 smarta tips för dig som inte vet vad du ska göra med ditt liv

  1. Acceptera att du inte kan eller ens behöver försöka förutse din framtid.
  2. Acceptera att allt inte behöver vara tipp-topp.
  3. Acceptera att livet är oförutsägbart.
  4. Sluta skjuta saker på framtiden.
  5. Rannsaka dig själv då och då

Kan livet bli bra?

Du känner dig både rädd och upprymd samtidigt Det är ett tecken på att något stort kommer hända och kommer att förändra din tillvaro. Magkänslan säger att det kan bli riktigt bra också, så var uppmärksam och beredd på att greppa chansen till en förändring dyker upp. Den kan komma är du minst anar det.

Hur strukturerar man sitt liv?

9 bästa tipsen för att strukturera upp ditt liv!

  1. Veckomatsedel. Inte bara gör en veckomatsedel, se också till att hålla er strikt till den.
  2. Handla på nätet.
  3. Scheman.
  4. Anslagstavla.
  5. Skärmfri tid.
  6. Planera kläder.
  7. Nyttja bra appar.
  8. Egentid.

Varför kan jag inte vara nöjd?

Högpresterande människor brukar ofta säga ”Jag kan aldrig uppskatta någonting”, ”Jag känner mig otillräcklig vad jag än gör”. Dessa kommentarer kommer ofta från en person som försöker må bättre genom att göra fler saker och pressa sig själv hårdare, vilket aldrig kommer att ske.

https://www.youtube.com/watch?v=vKtz99VjzP8

Vad har livet lärt mig?

Om du vill ha äpplen från folk som om och om igen bevisar för dig att de inte har några äpplen, så spelar det ingen roll vad du gör. Oj, vad ”äppelsanningen” har hjälpt mig mycket i mitt liv. Den hjälper oss att se saker mer objektivt, så vi kan ta eget ansvar och gå vidare, bort från människor som inte vill oss väl.

Vad behöver man kunna i livet?

12 viktiga saker som du aldrig mer ska göra för att kunna leva…

  • Bry mig om vad andra tycker och tänker om dig.
  • Alltid ha rätt.
  • Sträva efter den perfekta kroppen.
  • Älta det förflutna.
  • Jaga bekräftelse.
  • Låta negativa människor förstöra min tillvaro.
  • Offra min värdefulla tid på sociala medier.

När livet är över?

När situationer som den du beskriver infinner sig är det oerhört lätt att känna sig låst och att man inte ser klart kring utvägar och möjligheter. Har du vänner som vill dig väl som du kan prata med om hur du har det med? Kanske är det så att mycket flätats ihop till något som vid första titten ser olösligt ut.

Vad är viktigast för dig att lägga år till livet eller att lägga liv till åren?

Dagens citat: Det viktigaste är inte att lägga år till livet. Det viktigaste är att lägga liv till åren. Ha det bäst och kram.

Vad vill du ha ut av livet?

Det är bara du själv som kan förändra ditt liv. Om du gör det du alltid gjort, får du de resultat som du alltid fått. Om det du gör inte fungerar, är det dags att göra något annat. Du måste själv bestämma hur du vill att din framtid ska se ut och aktivt jobba för det.

Vilket liv vill du leva?

Allt vi känner till är påhittat och faktum är att du kan välja att leva livet precis som du vill. Det krävs bara lite mer research, lite mer jävlar anamma och en tro på sig själv och den egna inre kompassen.

När livet är tufft?

Ibland befinner vi oss i tuffa perioder då livet känns extra tungt. När saker inte går vår väg blir vi ledsna, frustrerade, och arga. Det hör livet till att uppleva jobbiga perioder men det är upp till oss själva hur vi väljer att reagera och hantera situationen.

När allt är tråkigt i livet?

Leta efter chanser att göra något intressant varje dag. Om någon ber dig följa med på något du aldrig har gjort – säg ja och sluta med ursäkterna. Tacka inte nej till att träffa folk när du ändå inte har något viktigt att göra.

Share this post