Ny

Hur ar det att jobba pa hemfrid?

Hur är det att jobba på hemfrid?

Ambitiös, lärorik, lättsam och rolig arbetsmiljö! Du lär dig mycket och utvecklas hela tiden. Det du inte redan vet, lär du dig av dina hjälpsamma kollegor. Företaget erbjuder även kontinuerlig utbildning för att du ska känna att du utvecklas och får stöd i din tjänst. Hemfrid är måna om att alla anställda ska trivas.

Hur säger man upp hemfrid?

I Hemfridappen kan du enkelt och smidigt om- eller avboka ditt städpass. Du kan även kontakta oss på 0200-11 45 50 eller [email protected] så hjälper vi dig….Vanliga frågor om Hemfrids Veckostädning

  1. Om Veckostädning.
  2. Vad ingår?
  3. Om trygghet.
  4. Redan kund?
  5. Om Timbanken.

Hur många anställda har hemfrid?

Sedan 1996 har vi hjälpt våra kunder med städning, barnpassning, flytt och mycket annat. Idag är vi över 2 000 medarbetare från hela världen som gör livet hemma lite enklare så att kunderna slipper fara som en pingisboll mellan jobbet, dagis, mataffären och hemmet.

Vem startade hemfrid?

1996 startade Monica Lindstedt Hemfrid, en affärsidé som kom till utifrån hennes eget behov av avlastning i vardagen.

Vad ingår i en storstädning?

– Vid storstädning dammsuger vi golv och mattor, moppar golv, torkar bort flackar på dörrar, karmar och kontakter. – Dammtorka möbler, lampor, fönsterkarm, element och fria ytor. – Putsning av speglar, så att de blir skinande rena. – Tömma papperskorgar.

Hur lång tid tar det att storstäda?

I snitt så brukar en flyttstädning ta ungefär mellan 5-8 timmar. Ska du städa en bostad på 50 kvm så kan du räkna med att hamna i botten av detta snitt och där åtminstone fem timmar är en lämplig tid att räkna på. Det kan ta längre tid – och det kan går fortare: allt beror på hur pass hårt smutsad bostaden är.

Har hemfrid kollektivavtal?

Vår vision är att skapa mer hemfrid och få fler att trivas och må bra hemma. Då vet vi att vi har lyckats! Vi är din trygga, klimatsmarta städfirma. Alltid utbildad personal med kollektivavtal och schyssta villkor.

Vem äger hemfrid?

Monica Lindstedt, grundare av Hemfrid.

Hur mycket betalar hemfrid?

Du betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Vi på Hemfrid administrerar din skattereduktion direkt med Skatteverket. Som kund kan du i Hemfridappen enkelt och smidigt hålla koll på hur mycket av ditt RUT-avdrag som har använts hos Hemfrid. Läs mer om RUT här.

Share this post