Blogga

Hur far man en tonaring gravid pa Sims 4?

Hur får man en tonåring gravid på Sims 4?

Normalt sätt kan inte tonåringar bli gravida eller ”myspysa” i ”The Sims 4”. Men det är ingen rikshemlighet att många använder moddar för att komma förbi hindret.

Kan två tjejer få barn i Sims 4?

För att få en bebis i The Sims finns det två olika vägar. Två simmar av motsatt kön måste intregera romantiskt med varandra, antingen genom att kyssas eller ”leka i sängen” och sedan hoppas för den slumpmässiga chansen att få upp en dialog som frågar om man ska skaffa barn.

Hur får man en tjej på Sims 3?

Det funkar även i allas vårt The Sims 3 och därför tänkte jag berätta hur man går tillväga. 1. Du skall ha en sim/känna en sim som är högt uppsatt inom sjukvården. Då kan du ställa frågan ”ta reda på barnets kön”.

Hur snabbar man på graviditeten på Sims 4?

Men iallfall här kommer ett lite tips på hur du kan föda fortare ( Lite fortare) och hur du kan få tvillingar ( pojke, flicka) utan att köpt”fruktbehandling”. Bada bubbelbad så ofta som möjligt. Titta på Barntv så ofta som möjligt. Dansa till Barnmusik så ofta som möjligt.

Hur får man en tjej bebis?

Ha samlag med grund penetration. Dr. Shettles rekommenderar ”missionären” eller annan position som kommer att deponera spermierna aningen bort från livmoderhalsen. Detta ger fördel till de längre levande, men långsammare, X-kromosom-bärande spermier och sannolikheten för att det blir en flicka ökar.

Varför kan inte mina simmar skaffa barn?

Det står inget i vägen för sängen som gör att de inte kommer fram eller så. Simmarna kan myspysa och sova i sängarna.. Det har inte heller något att göra med att hushållet skulle vara fullt eftersom det inte funkar i någon sparfil alls, oavsett antal simmar i hushållet.

Hur gör man för att få tvillingar i The Sims 3?

Hur du gör för att få tvillingar i Sims:

  1. Börja med att göra barn.
  2. Efter någon dag eller så blir din sim gravid.
  3. Dagen då din sim blir gravid måste du hinna med att alla i familjen känner, pratar och lyssnar på magen minst en gång.
  4. Dagen efter din sim blev gravid ska simmen ha mycket massage!
  5. – Dagen då bebisen kommer!

Hur man får tvillingar på The Sims 4?

Om de gravida kollar på barn-tv och lyssnar på barn-musik ska det också vara lättare att få tvillingar. Vet inte om det funkar. Om man har en massagebänk ska det finnas någon massage som ökar fertiliteten.

Hur krymper man saker i Sims 4?

Så fuskar du i Sims 4

  1. Så fuskar du i Sims 4 – guide.
  2. PC. På PC håller du in Ctrl och Shift och trycker sedan C.
  3. Mac. På Mac håller du in Command och Shift och trycker sedan C.
  4. PS4.
  5. Xbox One.
  6. Shift + ] – Öka storleken på valt föremål.
  7. Shift + [ – Minska storleken på valt föremål.
  8. Liv.

Share this post