Populära

Varfor luktar underlivet starkt?

Varför luktar underlivet starkt?

Det finns alltid bakterier i slidan. Bakteriell vaginos innebär att det har blivit obalans bland de bakterierna. Det vanligaste symtomet är flytningar som luktar illa. Bakteriell vaginos är vanligt och behandlas med läkemedel som hämmar eller dödar bakterier.

Hur får man fiffin lukta gott?

Dela den här artikeln

  • Ananas. Kan ge både god lukt och smak.
  • Vatten. Det kanske inte är så jätteroligt – men mycket vatten kan neutralisera odörer, det vill säga neutralisera smaken.
  • Lakrits. Lakrits är inte bara gott.
  • Tranbär.
  • Yoghurt.
  • Andra frukter.
  • Mat som luktar mycket.
  • Choklad.

Varför luktar min fiffi?

Bakteriell vaginos (BV) – Det är ett tillstånd där det råder obalans i den vaginala bakteriefloran, förklarar Elisabeth. Det första symptomet är ofta en fiskliknande lukt som kan leda till en skummig, grå eller grön flytning. Du kanske också upplever klåda och svullnad.

Hur håller man sig fräsch i underlivet?

Tvätta försiktigt med ljummet vatten eller med en skonsam intimtvål. Om du känner dig lite torr eller obalanserad i underlivet kan du även använda en återfuktande intimgel- eller kräm efter att du duschat för att behålla den naturliga fuktbalansen i underlivet.

Hur ska det lukta i underlivet?

Hur ska underlivet lukta om det är friskt och hälsosamt? Elisabeth säger att det vanligtvis är en lätt syrlig doft, till en mer metallisk lukt runt omkring eller efter din mens. Om du mår bra och flytningarna inte luktar på något ovanligt sätt finns det i allmänhet ingen anledning till oro.

Hur smakar man gott i underlivet?

Sammanfattningsvis: Det känns fuktigt. Det smakar ganska mycket järn. Det är ju olika från person till person men oftest så smakar det mest järn. Olika tjejer smakar olika enligt min erfarenhet men oftast smakar det inte så mycket alls, lite salt typ.

Hur luktar ett friskt underliv?

Hur får man ett hälsosamt underliv?

Alla som har mens kan använda probiotiska tamponger för att hjälpa till att upprätthålla pH-värdet i underlivet. Tampongen förser slidan med probiotiska bakterier och bidrar till en normal bakterieflora. Probiotiska tamponger från Ellen innehåller Lacto Naturel®.

https://www.youtube.com/watch?v=dAbTFYjNpd8

Share this post