Allmänning

Vilken sasong far Izzie cancer?

Vilken säsong får Izzie cancer?

Dock hallucinerar Izzie och ser sin döde pojkvän Denny Duquette (Jeffrey Dean Morgan) tills hon en dag inser att hon har fått en hjärntumör och alltså är sjuk i cancer. Det är väl den storyn som säsong fem kantas mest av och som man förknippar med dessa avsnitt.

I vilket avsnitt drunknar Meredith?

Meredith blir brutalt attackerad av en patient och Penny är den som hittar henne.

När dör Arizona Robbins?

Callie Torres & Jessica Capshaw som Dr. Arizona Robbins. Långköraren ”Grey’s anatomy” säger farväl två av sina stora stjärnor. Jessica Capshaw och Sarah Drew kommer båda att lämna serien efter den pågående fjortonde säsongen, skriver Deadline.

Vilken säsong dör Derek i Greys Anatomy?

Om du inte sett avsnitt 21, säsong elva, och inte vill veta vad som händer, läs inte denna artikel. Efter elva säsonger blev det oväntat dags att säga hej då till McDreamy i succéserien ”Greys Anatomy”. Under torsdagens sändning av programmet dog huvudkaraktären Dr. Derek Shepard spelad av Patrick Dempsey.

Hur dör Izzie i Grey’s Anatomy?

Men självklart var det sorgligt att se Izzie desperat försöka rädda honom för att det sen skulle sluta i en stor förkrosselse. Väldigt sorgligt. En av de mest klassiska scenerna i Grey’s Anatomy är när Izzie ligger i sjukhussängen brevid Denny med sin balklänningen och Chasing Cars spelas i bakgrunden.

När försvinner Cristina Yang?

Sandra Oh som spelade Christina Yang slutade efter säsong 10. Hon sa ”Om ni behöver hjälp på något sätt att avsluta serien, gör jag det gärna, och om min roll inte passar in i storyn så är det okej”. Patrick Dempsey som spelade Derek Shepherd slutade efter säsong 11.

Vilken säsong är flygolyckan i Greys?

Lexie Grey, Säsong 8 avsnitt 24 – Flight Dör i säsong 8 finalen i flygkraschen som drabbar några av läkarna när dom är på väg till Boise. Hade väldigt svårt att bestämma mig för vilket dödsfall som var sorligast av Lexie och George.

Vem är Arizona otrogen med?

Och när Arizona var otrogen mot Callie.

När dör Cristina Yang?

Den tionde säsongen av ”Grey’s Anatomy” blir den sista för Sandra Oh, som spelar karaktären Cristina Yang i den populära tv-serien.

Varför slutade Cristina Yang?

– Jag ville visa upp en person som bestämmer sig för att inte ha barn, vad det beslutet betyder för henne och varför det är ett godtagbart beslutet. Jag tror också att Sandra kände stark för just det, för det är sällsynt att se en kvinna på tv som inte vill ha barn och som inte porträtteras på ett hemskt sätt.

Vem dör i Grey’s Anatomy?

Under åren har flera karaktärer dödats av bland annat bilkrascher, flygkrascher och blivit påkörda. Vi har fått säga hejdå till älskade karaktärer som George O’Malley, Mark Sloan, Lexie Grey och *snyft* Derek Sheperd.

Varför lämnar Alex Karev?

Efter 15 år som doktor Alex Karev tar den amerikanske skådespelaren Justin Chambers farväl av sjukhusserien ”Grey’s anatomy”, skriver Deadline. Orsaken är att han vill spela något annat. ”Under en period har jag velat få mer omväxling i mina roller och karriärval”, säger Chambers i ett uttalande.

Share this post