Rekommendationer

Vad ar man om man jobbar pa Max?

Vad är man om man jobbar på Max?

Rolig arbetsmiljö med högt tempo. En vanlig arbetsdag på Max börjar med att alla hälsar på varandra, tittar vilket station man ska stå vid och vilka sekundära uppgifter man har.

Vad är sant om prioriteringar på Max?

Vårt ansvar är i första hand är att prioritera hälsan hos våra medarbetare och gäster samt att göra vad vi kan för att förhindra fortsatt spridning. Vi inför nya rutiner för att glesa ut mellan gästerna i restaurangerna samt erbjuda take-away lösningar och nya möjligheter att beställa via webb.

Hur mycket tjänar man på Max som 16 åring?

För privata butiker med kollektivavtal gäller dessa minimilöner (notera att dessa löner gäller till 31 mars 2022): 16 år: 86,77 kr/tim. 17 år: 89,23 kr/tim.

Hur mycket tjänar man om man jobbar på Max?

Lön: Minimilön för vuxna restaurangbiträden är 21 042 kr. Nyanställda på Max är oftast under 20 år och genomsnittlig ingångslön för dem är 15 500 kr. Restaurangchefer på Max tjänar i snitt 28 840 kr.

Varför ska man jobba på Max?

MAX resa har från allra första början präglats av innovation, ansvar för vår jord och kärlek till goda burgare. Att jobba på MAX är att vara en del av en familj med en stark övertygelse om att alla är välkomna och att alla får en chans.

Vad är syftet med max rutiner inom matsäkerhet?

Det finns tydliga rutiner och utbildningar när det gäller personlig hygien och vad som gäller vid sjukdom. All personal genomför regelbundna utbildningar i livsmedelshygien och matsäkerhet för att kunna jobba med matproduktion.

Kan man jobba på Max som 16 åring?

Max söker medarbetare som är 18 år eller äldre.

Hur kan en 16 åring tjäna pengar?

Går du en bygglinje på gymnasiet som är relevant för denna typ av arbete är det meriterande. Ett annat alternativ för att tjäna pengar som 16-åring är att jobba hemifrån. Till exempel kan du svara på enkäter online på nätet. Flera företag erbjuder en lön för att svara på deras undersökningar.

När får man börja jobba på Max?

Share this post