Frågor

Ar Blocket Bostad sakert?

Är Blocket Bostad säkert?

När du signerar ditt hyresavtal via Blocket Bostad ingår alltid en extra trygghet för dig som hyresgäst. Du kan känna dig säker på att inte bli lurad eftersom vi hanterar hyresbetalningar under hela uthyrningsperioden. När du signerar avtalet kommer en så kallad mikroupplysning tas på dig.

Hur funkar Blocket bostad?

Hyresvärden skapar då ett hyresavtal via Blocket Bostad, och du är skyddad under hela hyrestiden. Du granskar och signerar avtalet smidigt digitalt. Om du betalar deposition så håller vi den på ett säkert konto och du betalar varje månadshyra till oss.

Hur sätts hyror i nyproduktion?

Vid nyproduktion har fastighetsägaren möjlighet att sätta hyran själv eller förhandla med Hyresgästföreningen. Oftast blir det en förhandling med oss, vilket resulterar i nyproduktionshyror (presumtionshyror).

Hur fungerar heimstaden?

Du ska ha bott hos oss i minst två år. Du ska ha betalat hyran i tid och inte stört dina grannar. Du ska ha godkänd inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar. Besiktning av nuvarande lägenhet ska utföras, och eventuella skulder i samband med besiktning ska betalas, före avtalsskrivning på ny lägenhet.

Kan man lita på Blocket bostad?

bästa lösning både för hyresgäst och hyresvärd Blocket tjänst är utmärkt!

Är Blocket bostad gratis?

Det är helt gratis att för dig som annonsör att lägga upp en annons på Blocket Bostad. Dessutom, när du hyr ut via oss så ingår det depositionshantering, skydd mot förlorad hyra, din uthyrning är automatiskt försäkrad, säkra betalningar samt support för alla dina frågor.

Vad är goda Boendereferenser?

Om den sökande tidigare innehaft förstahandskontrakt krävs goda boendereferenser, vilket innebär att den sökande ska ha betalt hyra i tid de senaste sex månaderna. Sökande ska inte ha varit störande de senaste 12 månaderna samt skött sin lägenhet.

Hur funkar blocket bostad?

Share this post