Ny

Vad kostar labrador valp 2021?

Vad kostar labrador valp 2021?

Priset för en hund kan variera ganska mycket beroende på vad det är för hundras, vilka föräldrar hunden har med mera. Priset kan variera hos olika uppfödare. När en hundras ökar i popularitet går priset ofta upp. En labradorvalp kostar runt 12 000 kr.

Hur mycket kostar en labrador retriever?

Vad är det för pris på Jaktlabrador? Ett genomsnittligt pris på Jaktlabrador är ca 16000-23000 kronor, beroende på uppfödaren du köper hunden ifrån och vart i landet Jaktlabrador uppfödaren finns.

Vad kostar en golden retriever valp 2021?

Priset för en Golden retriever är från ca 15 000 kronor. Priset kan variera beroende på uppfödare och vad uppfödaren har för avsikt för hundvalpen senare i livet.

Vad kostar en jaktlabrador valp?

För en kontrollerad, frisk och vaccinerad valp som har alla nödvändiga papper måste du betala mer. Priset för en Labrador Retriever valp är vanligtvis runt 15 000 – 20 000 kr.

Var köper jag en labrador?

Besök gärna rasklubbens webbplats för mer information.

Vad kostar en Goldenvalp?

Priset för en frisk valp hos en ansedd uppfödare ligger på runt 17 000 kr, men för en hund som kommer att följa dig och din familj under många år är det definitivt värt pengarna. Dessutom blir veterinärkostnaden för en kontrollerad valp vanligtvis också lägre än för en hund från massavel.

Hur mycket kan en golden retriever valp kosta?

Vad kostar och när?

Hundens första år – grundkostnad
Inköpspris – exempel golden retriever ca 17.500 kr
Hundfoder – ett foder av bra kvalité, exempel Royal Canin valpfoder 10 säckar (15 kg/säck) ca 7.900 kr
Vaccination – valpsjuka, parvo, kennelhosta och HCC (exempel Albano Djursjukhus) 585 kr

Vad kostar en labrador 2022?

Genomsnittspriset för en labradorvalp 2022 är på ungefär 15 000–20 000 kronor. Det finns ett antal saker som påverkar en labrador valps pris. Först och främst handlar det om aveln, det vill säga om hunden avlats fram som jakthund eller som utställnings/sällskapshund.

Vad är skillnaden på jaktlabrador och labrador?

Men generellt kan man då säga att utställnings-labradoren är kraftigare och tyngre. Huvudet är större. Den har grövre hals och ofta tätare päls och tjockare svans. Jaktlabradoren har en lättare struktur och mindre massa.

Share this post