Ny

Hur mycket kan Anyfin sanka rantan?

Hur mycket kan Anyfin sänka räntan?

Vi kan hjälpa dig att sänka räntan på dina delbetalningar, kreditkortsräkningar och privatlån. Hittills har vi sänkt vår användares effektiva ränta med i snitt 54 %.

Hur mycket ränta Anyfin?

Toppklass Anyfin erbjuder en ränta på 3,95 – 19,90 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 988 kr. Toppklass Detta betyg baseras på 6 omdömen från låntagare hos Anyfin.

Kan man sänka räntan på Klarna?

lägre ränta, kommer de ge ett förslag. Godkänn förslaget och Anyfin flyttar automatiskt din skuld till dem. Med lägre ränta och lägre månadskostnad. Anyfin rekommenderas för: Du har en eller flera delbetalningar hos Klarna och vill sänka kostnaden för dem.

Vi kan hjälpa dig att sänka räntan på dina delbetalningar, kreditkortsräkningar och privatlån. Hittills har vi sänkt vår användares effektiva ränta med i snitt 54 %. Det motsvarar framtida besparingar på ca 250 miljoner kronor.

Vilken ränta har Anyfin?

Hur fungerar Anyfin?

Vi betalar av din skuld hos din gamla kreditgivare och flyttar den till Anyfin istället. Det kan ta 2–3 dagar innan pengarna kommer in, så bli inte orolig om din skuld fortfarande syns hos den gamla kreditgivaren ett tag. Sen är du kund hos Anyfin och betalar till oss, med lägre ränta och utan onödiga avgifter.

Är Anyfin seriöst?

Finns egentligen inget dåligt att säga om Anyfin då deras verksamheter går ut på att sänka dyra låne- och kreditkostnader som privatpersoner redan har. Man får snabbt besked, det är väldigt enkelt att ansöka och verkar fungera problemfritt utifrån de recensioner som finns att läsa.

Hur mycket kan man ha i skuld hos Anyfin?

Vanliga frågor om Anyfin Du får inte heller ha någon aktiv skuld hos Kronofogden. Hur mycket kan man låna hos Anyfin? Hos Anyfin kan du samla lån och krediter på upp till 200 000 kronor. Du lånar alltså inte pengar hos Anyfin, utan samlar dina lån och delbetalningar för att sänka din ränta.

Är Anyfin bättre än Klarna?

Orsaken att Anyfin kan ta över delbetalningar och erbjuda bättre ränta är att de har individuell räntenivå. Klarna har samma ränta för alla (19,90 %) oavsett hur god ekonomi som du har. Anyfin har istället individuell ränta (3,95 % – 19,90 %) som avgöras av dina ekonomiska förutsättningar.

Share this post