Trendig

Hur mycket betalar Agria?

Hur mycket betalar Agria?

Om du har en besöksspecifikation från veterinären på 5 000 kronor betalar du 1 775 kronor av kostnaden. 700 kronor i fast självrisk och 25 procent av 4 300 (5 000-700=4 300) vilket blir 1 075 kronor.

Hur mycket tar försäkringen?

Prisförslag för en genomsnittlig hundförsäkring

Bolag
Betyg 7.6 av 10 Läs mer
Kostnad 325 kr/mån
Självrisk Fast 1 800 kr Rörlig 25 %
Belopp 60 000 kr Folksam Mellan

Vad är ersättningsbelopp?

Ersättning är det belopp som försäkringsbolaget betalar ut till försäkringstagaren när ett försäkrat objekt eller en försäkrad person skall ersättas efter en skada.

Hur mycket kostar en hund försäkring?

En hundförsäkring kostar mellan 150 till 900 kronor i månaden. Beroende på vilken ras du försäkrar, hundens ålder och vilken självrisk du väljer kommer priset att variera. Därför är det bäst att vända sig direkt till ett försäkringsbolag som kan ge dig ett prisförslag för din hund.

Hur mycket täcker Djurförsäkring?

Grundtanken med djurförsäkring Försäkringen ersätter kostnader för plötsliga och oväntade händelser. Därför gäller den inte för skador och sjukdomar som funnits eller börjat utvecklas före det att försäkringen tecknades. Försäkra därför ditt djur tidigt och var noga med att inte göra ett uppehåll i försäkringen.

Hur mycket kostar en djurförsäkring?

En hundförsäkring kostar mellan 150 till 900 kronor i månaden. Beroende på vilken ras du försäkrar, hundens ålder och vilken självrisk du väljer kommer priset att variera.

Vad kostar ett veterinärbesök hund Agria?

Veterinärrådgivning är kostnadsfri för dig som har ditt djur försäkrat hos Agria. Sjukvårdsupplysing är till för dig som hund-, katt- och hästägare med Agria försäkring som har behov av allmän medicinsk rådgivning. Ring sjukvårdsupplysningen på 0775-88 88 88 för ett kostnadsfritt samtal.

Share this post