Ny

Vad heter Jenny Stromstedts katter?

Vad heter Jenny Strömstedts katter?

Devon rex-katten Kerstin har synts flitigt i såväl tidningar, på tv och i sociala medier de senaste åren. Även hennes syster Eva-Charlotte har fått en del uppmärksamhet, men det mesta av strålkastarljuset har ändå hamnat på Kerstin.

Vem är Kerstin Strömstedt?

Kultur GP ringde upp Niklas Strömstedt för att fråga om familjens katt Kerstin som snabbt blivit populär på Instagram med sina 30 000 följare.

Vad hette Jenny Strömstedt tidigare?

Biografi. Jenny Östergren Strömstedt, tidigare känd som Jenny Östergren, är uppväxt i Sollentuna. Hennes föräldrar var akademiker och som barn drömde hon om att bli folklivsforskare. Under gymnasiet började hon arbeta extra i receptionen på TV4.

Vem har Jenny Strömstedt barn med?

Vanna Östergren
Mika ÖstergrenKitty Ostergren
Jenny Östergren/Barn
Jenny och Niklas har båda varit gifta tidigare. Jenny med Fredrik Östergren som hon har tre barn med. Tvillingarna Mika och Kitty och dottern Vanna.

Har Niklas Strömstedt och Jenny separerat?

Det chockartade beskedet blev för mycket. Nu förändras maken Niklas Strömstedts liv fullständigt när han lämnar sin hustru. Jenny Strömstedt, 49, och maken Niklas Strömstedt, 63, ter sig som kändis-Sveriges mest harmoniska par. De bägge har lovat varandra att hålla ihop livet ut – oavsett vad som händer.

Hur mycket pengar har Niklas Strömstedt?

Tillgångar på över 20 miljoner Samtliga tre driver hon tillsammans med maken Niklas Strömstedt. Under 2020 gjorde bolagen en vinst på drygt 3,8 miljoner. Men Jenny har råd med en hel drös dåliga år också, då företagens totala tillgångar ligger på hela 23 450 000 kronor.

Vem har barn med Agneta Sjödin?

Maja StrömstedtAgneta Sjödin / Barn
Agneta Sjödin har en dotter, Maja Strömstedt, tillsammans med Niklas Strömstedt. Hon föddes 1998 och föräldrarna hade förlovat sig ett år tidigare, men separerade 2001. 23-åriga Maja Strömstedt har fått en given plats i Agneta Sjödins sommarprat.

Har Jenny och Niklas Strömstedt skilt sig?

Har Niklas Strömstedt och Jenny barn tillsammans?

Innan Niklas träffade Jenny hann han även med en relation med Agnetha Sjödin, som är mamma till gemensamma dottern Maja, 23. Jenny och Niklas Strömstedt har inga gemensamma barn.

Hur mycket tjänar Jenny Strömstedt?

Jenny Strömstedt hade, enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av, en fastställd förvärvsinkomst på 1 713 300 kronor under 2020. Detta gav hennes en månadslön som landade på drygt 142 800 kronor. Dessutom hade programledaren ett överskott av kapital på 427 968 kronor.

Vem är Fredrik Östergren?

Fredrik Östergren är Senior Director på det mobila spelföretaget Kings inhousebyrå, Brand Creative Studio. I april står han på scenen på Inhouse Inspiration Day. För Inhouse berättar han om utmaningen med all data som digitaliseringen har medfört och trend-spanar in i framtiden.

Vad gör Agneta Sjödin idag?

Ja, för liksom så många år förr så guidar programledaren Agneta Sjödin TV4-tittarna genom de roligaste, knasigaste och märkligaste tv-ögonblicken från det gångna året nu under lördagskvällen. 54-åringen är en erfaren programledare känd från bland annat Fångarna på fortet, Över Atlanten och Spårlöst.

Share this post