Frågor

Vad hande med Jerry Jahn?

Vad hände med Jerry Jahn?

Jerry Jahn är nu avliden. Det var en man som kunde snacka omkull en lyktstolpe, han lyckades till och med sälja sin exsambos gård som han betraktade som sin. Nu kämpar Anna för att få tillbaka gården där hon drev ridskola i decennier och där hennes fyra barn växte upp.

Vilken gård är hästgården?

Hästgården på Ekerö har varit omtalad i decennier. 1991 döms en man för sexuella övergrepp mot flera av sina ridskoleelever, som i perioder också bor på gården med mannen och hans familj.

Vem är mannen på hästgården?

Fjorton år gammal möter hon i ett stall den gifte mannen Jerry Jahn, som knyter henne till sig och som hon ett par år senare blir hemlig flickvän till.

Vem är Sophie Jahn pappa?

Den idylliska hästgården Eneby, strax utanför Stockholm, var en av Sveriges främsta ridanläggningar på 80- och 90-talet och drevs av Sophies pappa Jerry Jahn och hennes mamma. Här bedrevs ridskola, populära ridläger och uppfödning av hästar på en hög nivå.

Vilken ridskola är hästgården?

Eneby hästgård, vackert belägen på Ekerö, var en till synes fantastisk ridanläggning där Sophies karismatiske far bedrev ridskola för ungdomar och försäljning av ponnyer. Gården hade omkring åttio hästar, ändlösa beteshagar och vitmålade staket och sysselsatte många flickor med drömmar om en karriär inom ridsporten.

Vem äger Skå Ridcenter?

Mer om Skå Ridcenter Aktiebolag Styrelseledamot för Skå Ridcenter Aktiebolag är Anna Bohlin och Styrelsesuppleant är Sophie Jahn. Skå Ridcenter Aktiebolag har organisationsnummer 556468-3356. Skå Ridcenter Aktiebolag har säte i Ekerö.

Vad hände med ridläraren på hästgården?

Det var ridläraren ”Mårten” som anmält dokumentärserien och inslagen, för opartiskhet, saklighet och respekt för privatlivet. Han avled i oktober 2018 och hans dödsbo återkallade såväl anmälan som den fullmakt som anmälaren lämnat till sitt ombud.

Vem är mamman på hästgården?

I veckan kom så boken Händelserna på hästgården, där vi får hela familjens berättelse, med mamman Anna Bohlin som huvudberättare, men med alla hennes fyra barns röster. Medförfattare är Ulrika Fåhreus, känd för bloggen ponnymamman.se och den första som intervjuade Anna och dottern Sophie.

Vad hände med hästgården?

Händelserna på hästgården är en sann berättelse om medberoende, om gränslös kärlek till hästar, om att bli berövad sin tonårstid och att många år senare inse att man inte varit den mamma ens barn behövt.

Vem äger Eneby gård?

Vi heter Emma och Markus Rosenbaum.

Vad hände med Mårten på hästgården?

Vem var Anna Bohlin gift med?

Anna Bohlin

Anna Bohlin
Sysselsättning Översättare, kvinnosakskvinna
Make Torsten Bohlin (g. 1923–)
Barn Torgny Bohlin (f. 1925) Folke Bohlin (f. 1931)
Föräldrar Enar Sahlin

Share this post