Blogga

Vad betyder korsbar tatuering?

Vad betyder körsbär tatuering?

Betydelse av Cherry Tattoo trots körsbär tatueringar symboliserar sympati, vänlighet och sötma, är också oftare kopplade till sexualitet, förlust av oskuld, fertilitet och lust.

Vad symboliserar framgång?

Maitreya Buddha, Buddhan som skall komma, är en symbol för lycka, välstånd och oskuldsfull glädje. Det sägs att Buddhas stora mage är ett tecken på materiellt välstånd och framgång. Genom att klappa hans mage stärker du dessa kvalitéer i ditt eget liv. Det skall ge dig lycka i livet.

Vad betyder denna tatuering?

Anledningarna som leder till tatuering är olika och varierar från fall till fall. Det finns de som bestämmer sig för att gravera en viss person på kroppens hud ritning o scritta av en anledning rent estetiskt, medan andra kombinerar konsten att tatuera en djupgående mening, ofta mycket intimt och personligt.

https://www.youtube.com/watch?v=TNcWscWyoZU

Vad betyder märkena på Hells Angels västar?

När en ny avdelning bildas utfärdas ett certifikat som ger medlemmarna rätten att använda varumärket och använda det i tryck. Olika medlemmar har rätt till olika märken på sina västar. Ett av märkena är det så kallade Filthy Few. De som bär detta märke bedöms ha dödat i Hells Angels namn.

Vad betyder våg tatuering?

Vågen representerar konstant rörelse och symboliserar behovet av att gå framåt. När ritningar av kraschande vågor eller grov hav visas kan det betyda att personen går igenom eller har gått igenom en mycket orolig tid i sitt liv.

Vad står ett ankare för?

Det är en generell symbol för skydd, stabilitet och hopp, varför det egentligen kan tillskrivas vilka grundläggande behov och känslor som helst. En del bär det för att de levt ett hårt liv, andra för att det för tur med sig, vissa för att påvisa lojalitet och kärlek mot familjen, tron eller eller livet självt.

Share this post