Rekommendationer

Vilket djur identifierar du dig med?

Vilket djur identifierar du dig med?

Det låter som en Disneyfilm, men de fyra personlighetstyperna – delfinen, sjöborren, valen och hajen – är ett välkänt och spännande sätt att beskriva våra olikheter när det gäller drivkrafter, motivation och mentalitet. Vilket av havets djur är du?

Hur lever delfiner?

Hur lever delfiner? De allra flesta delfinarter lever i haven, ofta längs kusterna. Flasknosdelfiner (kallas också öresvin) som man ofta ser på delfinarier, kan bli 30-45 år gamla. De blir inte könsmogna förrän vid 10-12 års ålder och honan kan få som mest åtta kalvar under sin levnadstid.

Vilket djur är du i sängen?

Rollspel och sexlekar är inget som är nytt för dig – du älskar tillföra spänning till ditt sexliv! Du är en kattunge! Du föredrar det intima och enkla, och blir lite obekväm av tanken på att vara ”vild och galen” i sängen. Du är en apa!

Vilket djur är du på jobbet?

Att prata i termer av djur och deras egenskaper ger oss ett verktyg för att diskutera skillnader i hur vi fungerar i grupp, säger Philip. – Grundtanken är att vi har tre olika utgångspunkter. Vissa utgår från handling, de är lejon. De är känslostyrda och går på instinkt.

Vem är jag i sängen quiz?

Är du den som har sex för din egen skull – eller den som gillar tända ljus och romantik? Svara på frågorna så får du svaret! Det är dags att utmana dem!

Hur bra är du i sängen?

Hen kan helt enkelt inte få nog av tanken på dig i sängen! Ett tecken på att du gör saker hen verkligen gillar. Det låter uppenbart. Om en person säger att du är bra i sängen, så är du det!

Vem är jag på jobbet test?

Hur går ett personlighetstest till? Det vanligaste sättet att genomföra ett personlighetstest på är genom en digital enkät. Inför en rekrytering kan det ske hemma eller på företaget. Det finns också test som fortfarande genomförs med papper och penna hos arbetsgivaren, men de webbaserade är överlägset vanligast.

Vem är jag på jobbet?

Boken beskriver många olika situationer som läsaren kan relatera till och fundera utifrån. I varje kapitel finns också övningar som hjälper läsaren att förstå sig själv bättre i relation till sin yrkesroll, men som också kan vara ett sätt att lära känna varandra bättre i arbetsgruppen och underlätta arbetet.

Lejonet är aggressivt och handlingskraftigt, ugglan eftertänksam och tillbakadragen. St Bernardshunden vill egentligen bara att alla andra i arbetsgruppen ska ha det bra och tar ofta på sig för mycket. Vem är du? Modeller för att förstå hur vi interagerar med varandra i grupp, inte minst på jobbet, är en hel industri.

Share this post