Populära

Vad gor man pa Tantrakurs?

Vad gör man på Tantrakurs?

Energiflöden och chakran. tantriska sexet aktiverar dina chakran och förflyttar energi i hela din kropp. Genom träning kan man gradvis lära sig behärska och kontrollera sin energi, även den sexuella. Både män och kvinnor kommer därför att lära känna även sin sexualitet på ett djupare plan med hjälp av tantra.

Vad är Tantravecka?

I maj och i augusti är det tantraveckor som startr en måndag och håller på till söndag. Från 2021 är kan du bara boka hela vecka (den är inte uppdelad i två steg som förut).. 6.000 kronor inkl moms för steg 1 eller 2. Priset inkluderar kurs, mat och boende i två- eller flerbäddsrum.

Vad är tantra inom hinduismen?

Inom ortodox hinduism refererar tantra till en kategori av texter som liknar puranor – samlingar av myter, legender och så vidare. Tantriska hinduistiska texter fokuserar i regel på magi, ritualer och symboler. De särskiljs mellan Shaiva agamorna, Vaishnava Samhitorna och Shakta tantrorna.

Hur går Underlivsmassage till?

Behandlingen innefattar massage av kundens bröst och anus, samt in- och utvändig massage av könsorganet. Massagen målas, av klinikerna, upp som en mirakelkur som ska kunna lindra, eller till och med bota, svåra sjukdomar såsom endometrios och vestibulit.

Vad är Dearmorering?

En dearmorering kan jämföras med en triggerpunktsmassage, där djupt tryck läggs på olika ställen på kroppen för att släppa fysiska, emotionella och mentala spänningar. Avsikten är att stärka ditt egenvärde, din självrespekt och kärleken till dig själv.

Vad är tantrisk meditation?

Klassisk meditation från tantra och zen visar på detta alternativ. Den tantriska meditationen ryms bl a i ritualen. Den tantriska ritualen består av metoder som hela tiden upptar sinnet, så att tankarna kan göra vad de vill och driva förbi i bakgrunden. Det finns ingen anledning att bekämpa dem, man har annat att göra.

Share this post