Frågor

Nar fyller Naruto ar?

När fyller Naruto år?

Uzumaki Naruto (Naruto Uzumaki) (japanska: うずまきナルト Uzumaki Naruto) är huvudperson i manga- och animeserien Naruto. Narutos födelsedag, 10 oktober, var en hälso- och sportdag (Taiiku no hi) i Japan när man uppfann rollfiguren.

Vart kan jag se Naruto?

”Naruto: Shippuden” är en äventyr- och animationserie producerad i Japan och släpptes 2007. Den har ett mycket högt betyg på IMDb: 8.8 stjärnor av 10. ”Naruto: Shippuden” finns nu att streama på Crunchyroll.

Vem dödade Naruto?

I Shippuuden, när han kidnappar Gaara, ser man en rund figur som sänks ner mot staden, och det är hans specialvapen som kan förstöra en hel stad. C4 är hans mest explosiva sprängdeg och det är den han använder när han sedan spränger sig själv för att fly och döda Naruto, Kakashi och de andra.

Vart kan man se Naruto i Sverige?

2007 – Äventyr, Animation ”Naruto: Shippuden” är en äventyr- och animationserie producerad i Japan och släpptes 2007. Den har ett mycket högt betyg på IMDb: 8.8 stjärnor av 10. ”Naruto: Shippuden” finns nu att streama på Crunchyroll.

Var hittar man Naruto?

Naruto – Stream Online | PlayPilot.

Kan man kolla på Naruto i Sverige?

”Naruto” är en action-, animation- och animeserie producerad i Japan och släpptes 2002. Den har ett mycket högt betyg på IMDb: 8.4 stjärnor av 10. ”Naruto” finns just nu inte på någon tjänst i Sverige.

https://www.youtube.com/watch?v=mAHf2XUZpz8

Naruto (ナルト) är en manga, skapad av Masashi Kishimoto, som senare har fått en animeadaption….Naruto[redigera | redigera wikitext]

Naruto
Mangaka Masashi Kishimoto
Förlag Jump Comics Viz Media Bonnier Carlsen
Publicering November 1999 – November 2014
Volymer 72

”Naruto” är en anime-, animation- och actionserie producerad i Japan och släpptes 2002. Den har ett mycket högt betyg på IMDb: 8.4 stjärnor av 10. ”Naruto” finns just nu inte på någon tjänst i Sverige.

Vilken app kan man titta på Naruto?

Crunchyroll. Om du är ett anime-fan har du förmodligen hört talas om Crunchyroll någon gång. Applikationen kommer med ett stort bibliotek som inkluderar de bästa titlarna från förr och nu, och även överföringstjänsten är mycket snabb.

Share this post