Allmänning

Vilken vaska passar mig?

Vilken väska passar mig?

Vilka väskmodeller ska man satsa på, och vilken handväska passar egentligen bäst till just dig och din livsstil? Det enkla svaret är att vilken handväska du ska välja beror på vem du är som person. Låt saker som vad du arbetar med och vad du gör på fritiden spela roll, men ta framförallt hänsyn till vilken stil du har.

Hur välja väska?

Se till att du väljer en som är lätt att bära – spara några extra kilo vikt på det. En avtagbar och vadderad axelrem kommer vara praktisk om du behöver pendla en längre sträcka. Om du använder en väska för jobbet och gymmet, välj en med bekväma handtag som kan hålla allt utan att dina svettiga kläder kommer åt lunchen.

Vad kostar en Mulberry väska?

Mulberry Bayswater Den rymliga läderväskan kostar mellan 11 000 och 12 000 kronor, beroende på om man vill ha den klassiska bruna eller svarta, eller en trendigare variant.

Vilken väska 2021?

Trend: Quiltade väskan Den quiltade väskan är en klassiker som numera finns i flera uppdaterade versioner. Vill du ha något klassiskt men samtidigt ge din outfit en modern touch är en quiltad väska helt rätt väg att gå.

Hur bär man axelremsväska?

Du nyper tag i axelremmen, ungefär i mitten – så att väskan liksom dinglar fram och tillbaka i en pendel. Funkar givetvis bäst på mindre väskor med lång axelrem, oavsett om remmen är av kedjor, tyg eller skinn.

Hur mycket kostar en YSL väska?

Saint Laurent Envelope Bag Saint Laurents väska är dock bra mycket billigare än den från Chanel, och kostar ”bara” drygt 15 000 kronor.

Hur bär man en handväska?

Handväskan är kvinnans bästa vän….Det finns oändligt med möjligheter för att piffa till handväskan men vi i Metro Mode redaktionen har valt ut de 4 bästa och enklaste tipsen.

  1. Bär dubbla väskor.
  2. Knyt en scarf runt handtagen på väskan.
  3. Häng på nyckelringar och pälsbollar.
  4. Sy fast tyglappar och sätt på pins.

Är rustas resväskor bra?

Mycket tåligt skal, hjul och teleskophandtag. När det kommer till uthållighet presterar Rustas kabinväska Regent bäst i ett test utfört av Testfakta i september 2019. Väskan är dessutom testets billigaste.

Share this post