Allmänning

Vart finns det fidget toys?

Vart finns det fidget toys?

På CDON hittar du en stor mängd fidget toys i olika storlekar, färger och former – det finns alltid något som matchar just din personlighet.

När var fidget spinner inne?

Livsstil2010-talet har fått sitt svar på stressbollen. De kallas för fidget spinners och är de hetaste prylarna på skolgårdarna just nu.

Var kan man köpa pop it?

Pop It Ups leksaker köper du hos Litenleker.se.

Vad gör man med pop it?

Det vanligaste man gör med en pop it är att “bara” trycka på bubblorna tills alla är nedtryckta. Sedan vänder man på den och trycker på bubblorna igen – så kan man hålla på länge. Pop it kan också användas tillsammans med någon annan. Med vissa former på pop it toys kan man spela “x bubblor i rad”.

Vart kommer fidget toys ifrån?

Leksaken Pop It Fidget Toy, som är tillverkad i smart silikon, har funnits ett antal år men varit mest populär i USA och Asien. Syftet var att tillverka en leksak som lugnar stressade och hyperaktiva barn och fungerade ofta som ett verktyg för att elever skulle kunna behålla koncentrationen i skolan.

Hur snabbt snurrar en fidget spinner?

Den första är en hjulformad spinner som kan snurra i nästan 25 minuter! Det tog sex månader och runt 50 människor att ta fram denna fidget spinner. Rekordet som hamnade i rekordboken var världens längsta fidget spinner-snurr på en hand. Priset för denna rekordspinner ligger på nästan 4 000 kronor.

Vad gör man med en fidget spinner?

Leksaken marknadsförs ofta för sina hälsofördelar, de sägs bland annat vara lugnande, stresslindrande och hjälpa människor med koncentrationssvårigheter eller som har problem med att fokusera eller är nervösa (såsom de diagnosticerade med ADHD, autism eller ångest).

Hur mycket kostar en stor pop it?

Det här är en riktigt stor och rolig Pop it fidget som erbjuder många olika möjligheter. Spela, lek, gör olika mönster, poppa snabbt och tävla. Ca pris 450 kr.

Hur spelar man pop it?

Hur man spelar:

  1. Ett lag eller en person kastar tärningarna först. Om dem t.
  2. Sedan kastar nästa lag eller person tärningarna och laget trycker ner ploppar enligt ovan.
  3. Laget som trycker ner den sista ploppen förlorar rundan och måste trycka på en av de tre stora mellersta plopparna (vid spelets mittplan).

Kan man tvätta pop it?

Tvättas för hand med vatten och tvål.

Vem uppfann fidget toys?

Den första fidget spinnern skapades av Catherine Hettinger år 1993. Det var inte riktigt den typen av fidget spinner som vi ser idag och patenten namngavs ”snurrande leksak”, men det var början till en fidget spinner. Catherines version av fidget spinnern var en rund plastsak som snurrar runt fingertoppen.

Share this post