Trendig

Hur dodar MYRR?

Hur dödar MYRR?

Myrr Extra utrotar myrboet snabbt och smidigt – Produkten fungerar genom att myrorna äter av sockerbetet och tar med sig det till boet, där yngel och drottning utfodras. Hela boet är därefter utrotat inom 7-14 dagar. Effektivt mot alla myrbon men högst effektivitet mot svartmyror.

Hur fungerar MYRR Spray?

Har du problem med myror eller andra insekter? Myrr Spray är ett effektivt och långtidsverkande bekämpningsmedel som bekämpar myror och andra insekter både inomhus och utomhus. Myrmedlet levereras i en praktisk sprayflaska som gör det enkelt och smidigt för dig att få bukt med insekterna.

Hur fungerar myr?

Myr effekt går att använda både inomhus och utomhus och finns att köpa i ett smidigt 2-pack. Hur fungerar myrdosa? Själva betet (giftet) som finns inne i dosorna fraktas av arbetsmyrorna direkt till myrboet där de andra myrorna sedan blir förgiftade och dör.

Vad innehåller Myrgift?

Myrr innehåller pyretroiden deltametrin. Deltametrin är giftigt för katter om de blir utsatta för en större mängd. Koncentrationen i Myrr är dock väldigt låg och risken att katten skulle bli förgiftad är liten.

Hur giftigt är Myrr?

Innehållet i myrdosor och myrmedel i pulverform är i regel ofarligt om ett barn smakar en liten mängd.

Hur farligt är Myrr?

Ämnet kan dock ge upphov till allergi och astma hos människor, samt är mycket giftigt för vattenlevande organsimer. Det kan också vara skadligt för mindre husdjur. Därför ska man vara försiktig och endast använda giftet med stor måttfullhet.

Vad händer om man äter Myrgift?

Är Myrmedel farligt?

Hur farligt är Myrgift?

Deltametrin verkar liksom imidaklorapid som ett nervgift och är giftigt för människor, men det krävs hög koncentration vilket gör att giftet ändå är förhållandevis säkert. Ämnet kan dock ge upphov till allergi och astma hos människor, samt är mycket giftigt för vattenlevande organsimer.

Är Myrgift farligt?

Är Myrr farligt för bin?

Myror kan göra stor skada och ödelägga bisamhällen i biodlingar. Små myror bygger gärna bon i bikupans isolering vilket inte brukar vara någon fara för bisamhället.

Share this post