Blogga

Hur mycket pengar har Phil Mickelson spelat in?

Hur mycket pengar har Phil Mickelson spelat in?

39 segrar på 566 tävlingar. För att vinna dessa 39 tävlingar har det krävts en snittscore om 67,54 slag, eller totalt -594 mot par. I snitt per vunnen tävling gick Phil Mickelson -15,23 i förhållande mot par. Segrarna har varit värda 296 065 050 kr.

Hur mycket pengar har Tiger Woods spelat in?

Etta på listan ligger Tiger Woods som snart har tjänat ihop 1 miljard dollar (drygt 6 miljarder kronor) under sin karriär. Under 2007 tjänade Tiger Woods 813 miljoner kronor – av vilka 152 miljoner kronor var inspelade pengar. Resten kom från reklamkontrakt och annat.

Hur mycket vinner man i PGA Tour?

Prispott PGA Touren 2022: 16 miljoner kr i totalvinst Faktum är att prispotten PGA Touren är rejäl. Det pågår ju många olika deltävlingar, så de bästa golfspelarna får förstås kämpa rejält för att vinna. Men då finns det ju också en vinstsumma på 16 miljoner kronor att hämta ut.

Hur gammal är Phil Mickelson?

51 år (16 juni 1970)Phil Mickelson / Ålder

Hur mycket tjänar Tiger Woods Per är?

Duff and Phelps räknar med att Woods kommer tjäna 33 miljoner dollar per år fram till sin 50:e födelsedag, vilket alltså betyder en årslön på 284 miljoner svenska kronor. Så även om Tiger kanske inte är den bäste golfare, så är han överlägset den med både högst marknadsvärde och som är mest förmögen.

Hur kommer man in på PGA-touren?

TAU är giltig som behörighetskrav till de tre nästkommande TU utbildningarna efter avslutad TAU. Lägst betyg E från minst åk 2 på gymnasiet i Idrott och Hälsa 1. Alternativt Lägst betyg 3 från minst åk 2 på gymnasium, alternativt betyg G i Idrott o Hälsa A kurs.

Vad står PGA Tour för?

PGA Tour, PGA-touren, officiellt PGA TOUR, är organisationen som ansvarar för herrarnas professionella golftävlingar i Nordamerika och det är även samlingsnamnet på dessa tävlingar. Huvudkontoret ligger i Ponte Vedra Beach i Florida.

Share this post