Ny

Vad ar Sonic for djur?

Vad är Sonic för djur?

Sonic the Hedgehog är en tv-spelserie skapad av Sega, som handlar om den blåfärgade igelkotten med samma namn som bland annat är känd för sin snabbhet. Historien bakom Sonic var den att Sega behövde en maskot som skulle kunna bli deras svar på värsta konkurrenten Nintendos maskot Mario.

Hur många Sonic filmer finns det?

Uppföljaren Sonic the Hedgehog 2 meddelades den 1 juni 2020, med Fowler tillbaka som regissör och Casey och Miller återvänder som manusförfattare. Uppföljaren har planerats att släppas den 8 april 2022.

Vad heter röda Sonic?

Blaze nämns först i Nintendo DS-spelet Sonic Rush.

Vem spelar Sonic?

Möt Christian Hedlund som gör den svenska rösten till Sonic i bioaktuella ”Sonic the Hedgehog”.

Vad betyder Sonic?

Sonic betyder ”Kung över alla gudar” på ett uråldrigt gammalt afrikanskt djungelspråk i södra afrika. Sonic the Hedgehog är en välkänd, blå och supersnabb igelkott i dataspelsvärlden.

Hur snabbt kan Sonic springa?

Trots att Sonic kan springa i ljudets hastighet, är det ändå roligt att försöka hålla jämna steg med honom. Gör ditt bästa i Sonic Runners Adventure, ett helt nytt sidscrollande Sonic-spel med nya nivåer, bekanta ansikten …

När kommer Sonic the Hedgehog 2?

Filmen är en uppföljare till Sonic the Hedgehog från 2020 och är regisserad av Jeff Fowler, med manus skrivet av Pat Casey, Josh Miller och John Whittington. Filmen hade biopremiär i Sverige den 1 april 2022, utgiven av Paramount Pictures.

Finns Sonic på svenska?

Sonic the Hedgehog – Film online på Viaplay.

Vad heter Sonics kompis?

Tails är en åtta år gammal räv med två svansar, därav smeknamnet ”Tailes” från engelskans ”tails” som betyder just svansar. Han är känd för att vara Sonics sidekick och bästa vän, liksom för sitt mekaniska kunnande.

Vem gör rösten till Sonic?

I SONIC THE HEDGEHOG 2, från filmskaparna bakom The Fast and the Furious och Deadpool, återvänder James Marsden, Ben Schwartz (som gör Sonics röst), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally och Jim Carrey till sina roller.

Kan man heta Sonic?

16 män heter Sonic i förnamn. Av dessa har 8 Sonic som tilltalsnamn. Ingen eller högst en kvinna heter Sonic i förnamn. 100% av alla som heter Sonic i förnamn är män.

Vad samlar Sonic på?

Dock förlorar Sonic då alla sina ringar, som studsar av Sonic när han vidrör en fiende. Om Sonic samlar 100 ringar så får spelaren ett extra-liv, och om Sonic har samlat på sig 50 ringar innan slutet av en akt, så kan spelaren hoppa in i en bonus-ring, och få chans att samla en Chaos Emerald (”kaos-smaragd”).

Huvudrollerna i filmen spelas av Ben Schwartz som röst till Sonic och Jim Carrey som Doctor Ivo Robotnik, tillsammans med James Marsden och Tika Sumpter. I filmen hjälper en småstadssheriff Sonic, när han försöker undkomma regeringen.

Share this post