Ny

Vilket ar det svalaste tacket?

Vilket är det svalaste täcket?

Silkevaddstäcken är täckenas Rolls Royce och SidenSelmas täcken gör verkligen skillnad varje natt för tusentals människor! Lättast, vår svalaste fyllning. Lämpar sig mycket bra för varma personer, som sommartäcke & för de som av olika anledningar växlar mellan varmt och kallt under natten.

Vilka täcken är Fluffigast?

Det fluffigaste dunet kommer från gås. Till skillnad från exempelvis ankdun är gåsens dun fettsnåla och binder inte åt sig fukt vilket gör täcket lätt och spänstigt. Ett täcke utan kanalsömmar skall fyllas med mycket dun och fjäder för att inte få platta partier under natten.

Vilka täcken använder hotell?

Hotellkänsla hemma

  • Svalt, svalare, Wilma. Wilma är ett extra svalt och lyxigt duntäcke i mjukaste bomull, fyllt med exklusivt gåsdun. Passar bäst i sängen hos den som inte är särskilt frusen av sig, och kommer med hela 5 års garanti.
  • Satin vs. percale.
  • Sov som du. Alla sover vi olika.

Varför Silkestäcke?

Med ett silkestäcke vaknar du inte upp överhettad och svettig under natten, utan sover torrt och behagligt. Den temperaturreglerande egenskapen är också en fördel om du har en tendens att frysa om natten. Silket värms snabbt upp och behåller värmen. Allergivänlig.

Vad är microfiber täcke?

Fiber. Syntet eller Microfiber är ett konstgjort material som är lätt att tvätta. Materialet är skapt för att efterlikna dun och ger ett mysigt täcke.

Hur får man fluffigt täcke?

Sovrummet bör vädras ordentligt varje dag, och vänta gärna ett par timmar med att lägga ett överkast över täcket. På så sätt hinner svett och fukt avdunsta, och täcket förblir luftigt och fräscht. Om du lägger en filt över sängen kan täcket eller kudden falla ihop en smula, eftersom fukten fyller upp luftrummen.

Hur tvättar man ett Sidentäcke?

Silkevadden behöver inte tvättas utan vädras istället. Fläckar tas lätt bort med lite vatten och Almgrens tvättvål. Sköter man silkevadden rätt håller täcket länge. Silkevaddstäckena görs delvis för hand, varje tunt skikt av silkevadd sträcker sig över hela täcket vilket ger en hållbar och jämn fördelning.

Vad menas med Hotelltäcke?

Hotelltäcket ger dig den sömn du förtjänar. Kvalitetstäcke med tyg i 100% bomull. Även kallat ”hotelltäcket”. Täcket är stoppat med Softfilling – silikoniserad polyesterhålfiber.

Var köper hotell sina täcken?

Vi säljer samma kuddar och täcken som hotellen köper. Vi har olika storlekar med både mikrofiber eller dun och fjäder som fyllning.

Kan man ha duntäcke på sommaren?

Duntäcke – inte bara bra på vintern Alltså så kan ditt duntäcke under sommaren se till att hålla värmen ute och därmed hålla dig behagligt sval även under de varmaste nätterna!

Är Tyngdtäcke varmt?

Alla våra tyngdtäcken är därigenom temperaturreglerande. Bomullssatin fungerar bra för de allra flesta och och låter huden andas. Det håller dig varm under vintern och skönt sval på sommaren. Sandkristallerna absorberar temperaturen från omgivningen så har du det svalt i sovrummet blir täcket också svalt.

Share this post