Allmänning

Var kan man kopa RevolutionRace?

Var kan man köpa RevolutionRace?

Nej, vi säljer enbart via vår webbutik.

Är RevolutionRace bra?

Sammanfattning. RevolutionRace Gp Pro Pants är en friluftsbyxa som fungerar för vandring såväl som vardagsbyxa. Det är förstärkt på rätt ställen för att hålla längre men ändå smidig och mjuk tack vare stretchpartierna. Jag gillar de bra ventilationsöppningarna, bra fickor med bra blixtlås och smarta boot-hooks.

Hur startade RevolutionRace?

Marknaden saknade ett märke som gjorde roliga kvalitetskläder till ett rimligt pris och vi tänkte ofta att ”någon” borde göra något åt det. Under en vandring till Everest Base Camp föddes idén till RevolutionRace. Den där ”någon” som vi pratat om blev till slut vi själva.

Vad gör RevolutionRace?

De startade sport- och friluftsmärket RevolutionRace i Pernillas pappas garage i Borås. Företagets affärsmodell är att sälja utomhuskläder med innovativ design, hög kvalitet och funktionalitet till överkomliga priser – direkt till konsumenterna.

Hur är RevolutionRace i storlek?

Passformen har egentligen inte med storleken att göra, utan förklarar hur nära plagget sitter på kroppen. Däremot kan ett tajtare plagg ofta kännas mindre. Vi delar in våra produkter i tre olika typer av passform: slim, regular och relaxed. – De här plaggen har en figurnära passform.

Vad är en revolution?

revolution (senlatin revoluʹtio ’kretslopp’, ’omvälvning’, av latin revoʹlvo ’rulla tillbaka (till sitt förra läge)’), omvälvning, grundläggande förändring, ofta under kort tid.

Vilka Friluftsbyxor?

Ska du slita hårt på dina byxor kan en byxa i bomullsblandning, det som hos Fjällräven kallas G1000 och hos Lundhags polycotton, vara ett bra val. De passar för vandring i snårig och stenig terräng, lägerliv och skogshajk. De brukar också hålla bättre för vind och väta.

Hur är Revolutionrace i storlek?

Vem äger Revolutionrace?

Pernilla Nyrensten, vd Revolutionsrace. I oktober 2017 gick norska Altor in som delägare i Boråsföretaget Revolutionrace, som säljer outdoorkläder under eget varumärke i den egna e-handeln. Grundarna Pernilla Nyrensten och Niclas Nyrensten har sedan dess kvarstått som majoritetsägare.

Är Revolutionrace svenskt?

Svenska klädföretaget Revolution Race marknadsför sig som ett ”slow fashion”-bolag – med större ansvar för hållbarhet och arbetsvillkor.

Är Fjällräven stora i storlekarna?

Fjällräven är väldigt stora i sina storlekar, speciellt jackor. Jag brukar i de flesta fall behöva XL men har alltid en storlek mindre (L) på fjällrävenplagg. Detta gäller jackor och skjortor då, har ingen erfarenhet av deras byxor. Även Fjällrävens byxor är lite annorlunda, och har ändrats över åren.

Vad klassas som en revolution?

En revolution (omvälvning, latin för återgång, ett helt varv runt, ”revoltere”, jämför ”revolver”) är en snabb förändring, en fullständig omdaning av ett lands politiska, ekonomiska och eller sociala system.

Share this post